Με 53 ομάδες το Masters στην Αρχαία Ολυμπία

 

 

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 53 ομάδων σε άνδρες και γυναίκες θα ανοίξει το πρωί της Πέμπτης (5/7) η αυλαία του Olympia Masters.

Το Olympia Masters, είναι το τρίτο κατά σειρά τουρνουά Masters και σηματοδοτεί τη πρώτη διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley από τον Δήμο Ολυμπίας, που θέλει να προβάλει τις αξίες του αθλητισμού στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Πέμπτη με του αγώνες των προκριματικών. Συνολικά 21 ομάδες στους άνδρες και 16 στις γυναίκες θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια ανά φύλο για τα κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, οι αγώνες των οποίων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή. Το τουρνουά θα κορυφωθεί το Σάββατο με τους τελικούς, όπου θα προκύψουν οι νικητές και οι νικήτριες.

Για άλλη μία διοργάνωση, συμμετοχή θα λάβουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Την πρώτη της φετινή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley θα έχει η ομάδα εθνική σχεδιασμού, με τις Πένυ Καραγκούνη/Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, οι οποίες θα εκμεταλλευτούν το κενό που έχουν στις διεθνείς τους υποχρεώσεις και θα διεκδικήσουν την διάκριση στο Masters της Αρχαίας Ολυμπίας.