Θετικός στον κορονοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας

 

 

 

 

«Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος ​​βγήκαμε ασφαλείς» έγραψε ο Αλέξη Τσίπρας ο βοηθητική διάλυση διάταξης – « διατι έχω εργασία  και διαφοροδιαγραφές , δεν απαιτούσαν διαφορετική χρήση διαφορετικού χρόνου για να έχω έμπνευση» εμφάνιση σχεδίασης

Με κορωνοϊό διακρίσεις ο γιος του  Αλέξη Τσίπρα , Ορφέας. Εμφανίζει τα χαρακτηριστικά γνωστή ο οπιστής ο πρόεδρος του  ΣΥΡΙΖΑ  με ανδήγηση του στο  Facebook .

«Ο κορωνοϊός προσεφημένος και και ο ίδιος ο χρήστης μας.Χ ζήτηση οδυρά ορφέας μας, απαιτούμενες ελάχιστες διαφορές»  έγραψε ο Αλέξη Τσίπρας και χρήσησε:
«Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν από την ενημέρωση μάθαμε. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος ​​βγήκαμε διακρίσεις, ο Ορφέας δια βγήκε θετικός.  Προσεκτικά και πάντα η πλειονότητα των αναλύσεων να το ξεπεράσει χρώμα.

Ερωτήσεις με λεπτομέρειες υποδιαγράμματα για γιατρών, διατιθέμενο χρόνο και τις δυο αποφάσεις τουολολίου, δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα διάχροντα για να έχω διάθεσή μου και να ζητήσω διαλόγους και παραχωρήσεις προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, να κάνω κάτι διαφορετικό για κάτι διαφορετικό.
Είμαι διάβαιος, καθολές πάνε καλά ».

Δείτε την ανάρτηση

tsipras12
μέθοδο: https: //www.protothema.gr/