Αχτσιόγλου και Μπαλαούρας λένε «Yes We Can-nabis»

0
241

ΣτελΕχη της κυβΕρνησης συζΗτησαν για τα οφΕλη της ευφορικΗς και ψυχαγωγικΗς κΑνναβης στην διημερΙδα “YES WE CAN-NABIS” της ΝεολαΙας ΣΥΡΙΖΑ

Η υπουργος εργασιας Εφη Αχτσιογλου, ο υπουργος υγειας Ανδρεας Ξανθος , ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Μακης Μπαλαουρας και πολλα στελέχη της κυβέρνησης συζήτησαν για τα οφέλη της ευφορικής και ψυχαγωγικής κάνναβη στην Διημερίδα “YES WE CAN-NABIS” της Νεολαία Συριζα που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ.

Οι ομιλητές της Διημερίδας αναφέρθηκαν στην καλλιέργεια ιατρικης κανναβης και τον σημαντικο ρόλο που εχει στο νέο μοντέλο βιομηχανικής ανασυγκρότησης τονιζοντας πως αποτελεί ταυτόχρονα δικαίωμα για τον κάθε ασθενή να εχει αξιοπρεπή προςβαση στο φαρμακο και τη θεραπεία του. Για πρώτη φορά έπεσε στο τραπέζι και το θεμα της ψυχαγωγικης κανναβης. Ο βοτλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Μακης Μπαλαουρας μίλησε για τον «δαίμονα και την απαγόρευση του», που σύμφωνα με τα στελέχη της κυβερνησης πρέπει να αντιμετωπιστεί αφού η ανεξέλεγκτη και παράνομη διακίνηση εχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.
Οι παρευρισκόμενοι ήρθαν σε επαφή με πολυάριθμα προϊόντα που παράγονται από κλωστική κάνναβη και ενημερώθηκαν απο εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων, συλλογικότητες, επιστήμονες.