Άδωνις: «Γιάννος-Aκης μπροστά στον Τσίπρα είναι αγγελούδια…»

 

 

 

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε γι’ άλλη μία φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας ευθείες αναφορές σε Παπαντωνίου – Τσοχατζόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό NΕWS 24/7 για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον κ. Τσίπρα λέγοντας:

«Όταν θα έρθει η ώρα και θα ανοίξουμε το φάκελο της περιόδου Τσίπρα, ο Γιάννος και ο Άκης θα φανούν αγγελούδια. Το να μιλάει για κάθαρση ο Τσίπρας είναι, το λιγότερο, αστείο».

«Να δώσει ο Τσίπρας στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του Κοτζιά. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο ζήτημα από την υπόθεση Παπαντωνίου. Δεν γίνεται να συζητάμε για το τι έγινε το 2003 και να μη συζητάμε για το 2018 και τις κατηγορίες Καμμένου ότι η κυβέρνηση Τσίπρα τα “παίρνει” από τον Σόρος», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα πρέπει να απαντήσει η Κυβέρνηση αν τα “παίρνει” από τον Σόρος. Να απαντήσει αν είναι συκοφάντης ο Καμμένος ή αν είναι ψεύτης ο Κοτζιάς».

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει. Δύο υπουργοί κατηγόρησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο ένας τον άλλο ότι τα “παίρνει” και αυτό είναι πολύ σοβαρό», τόνισε.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέληξε σημειώνοντας: «Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζει τον εαυτό του ως το καινούργιο. Αν θες να είσαι το καινούργιο δεν έχεις υπουργούς τον Κουρουμπλή και την Ξενογιαννακοπούλου».