Αιγιάλεια: Τρέμουν από τις στάσεις στα ΣΕΑ Αιγίου – Λόγω κρουσμάτων σε Ηλεία και Αττική

 

 

 

 

Φοβία και παράπονα υπάρχουν στην Αιγιάλεια, λόγω των καταγεγραμμένων κρουσμάτων κορονοϊού, σε Αττική και Ηλεία, σε σχέση με τα συνεχιζόμενα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, παρά τα αυστηρά μέτρα της διοίκησης και των οδηγών στα λεωφορεία.

Λόγω της μη εμφάνισης κρούσματος ακόμα στην περιοχή, πολλοί εκθέτουν προβληματισμό για τα δρομολόγια από Αθήνα προς Αίγιο – Πάτρα, αφού υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης, ενώ πολύ περισσότερο θίγεται η διέλευση λεωφορείου από Αθήνα προς Πύργο το οποίο σταμάτησε τα ΣΕΑ. Αιγίου για μισή ώρα στάση, με αποτέλεσμα από την εξυπηρέτησή τους στο μαγαζί (καφέ κ.λπ.) περί τους 25 επιβάτες να συνδιαλεχθούν με υπαλλήλους (επίσης με αυστηρά μέτρα υγιεινής). Λίγο αργότερα άλλο λεωφορείο που πήγαινε Αμαλιάδα έκανε εκεί στάση, με την υποψία ντόπιων ότι κάπως έτσι, αν δεν προσέξει κάποιος εκ των μόνιμων κατοίκων (υπαλλήλων) είναι δυνατόν να διασπαρθεί ο ιός στην πόλη.

Ζητούν μάλιστα, με έγγραφα μηνύματα προς το υπουργείο Μεταφορών και κάθε άλλο αρμόδιοι, να διακόπτουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ή να απαγορευτούν οι στάσεις στα βενζινάδικα του αυτοκινητόδρομου.

ΠΗΓΉ:.pelop.gr/