Αποδόθηκε στον κάτοχό του του κλεμμένο Jeep Cherokee που κατείχε ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος

Σε πολυτελές τζιπ χρώματος ασημί , ιδιοκτήτη από την Αθήνα ανήκαν οι πινακίδες του κλεμμένου οχήματος. Έρευνα σε βάθος από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο στόχαστρο των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει η πρωτοφανής υπόθεση του κλεμμένου  Jeep Cherokee που βρέθηκε στην κατοχή του πρώην αστυνομικού και έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας Πανταζή Χρονόπουλου.

Σήμερα το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου οχήματος από την Πάτρα μετέβη στην Ηλεία και αφού αναγνώρισε το όχημά του το παρέλαβε και επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ, τους αξιωματικούς της οποίας ευχαρίστησε για την συνδρομή τους στο να εντοπιστεί και να βρεθεί το κλεμμένο , πριν από ενάμιση χρόνο όχημά του .

Το  μαύρου χρώματος  κλεμμένο πολυτελούς τζιπ που κυκλοφορούσε τους τελευταίους μήνες ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως. Το όχημα φέρει πινακίδες κυκλοφορίας  με τα στοιχεία ΖΚΗ6219 η οποία όμως όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ ανήκει σε άλλο όχημα Jeep Cherokee , χρώματος ασημί με ιδιοκτήτη που  φέρεται να διαμένει στην Αθήνα! Το όχημα έχει δηλωθεί στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών Αγίας Παρασκευής.

Αστυνομικές πηγές,  αφού χαρακτήρισαν την υπόθεση ως πολύ σοβαρή ανέφεραν ότι αυτή ερευνάται προσεκτικά και σε βάθος προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό η ενέργεια οργανωμένου κυκλώματος κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ έχει ταυτοποιήσει και αναζητά το πρόσωπο που παραχώρησε στον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως το κλεμμένο  Jeep Cherokee . Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Πύργου και από την ΕΛ.ΑΣ σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος όλων των εμπλεκομένων προσώπων μεταξύ των οποίων και του Πανταζή Χρονόπουλου.

Το κλεμμένο ! Jeep Cherokee που έφερε πινακίδες άλλου οχήματος βρέθηκε στην κατοχή του πρώην αστυνομικού και  έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας Πανταζή Χρονόπουλου μετά από ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Ζαχάρω την περασμένη Πέμπτη η οποία αξιοποίησε σχετικές πληροφορίες .

Κάτοικοι της Ζαχάρως μεταξύ των οποίων και αυτοδιοικητικοί παράγοντες  ανέφεραν στο ότι το Jeep Cherokee  που έφερε μάλιστα φιμέ τζάμια ήταν το όχημα με το οποίο κυκλοφορούσε επίσημα στην περιοχή τους τελευταίους μήνες ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως .-

ΠΗΓΗ :apokalypseis.com