Αρχαία Ολυμπία: Έκθεση φωτογραφίας  «Μέσα από άλλα μάτια -Πορτρέτα και ιστορίες από το πρόγραμμα Face Forward… into my home».

0
288

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην είσοδο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Ολυμπίας τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας  με τίτλο «Μέσα από άλλα μάτια -Πορτρέτα και ιστορίες από το πρόγραμμα Face Forward… into my home».

Η  Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσους  μας τίμησαν με την παρουσία τους και υποστήριξαν το εγχείρημα της.

Ειδικότερα, ευχαριστεί  τον Πρόεδρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας  κ. Αριστείδη  Παναγιωτόπουλο, την Διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης κ. Κατερίνα Κοσκινά, τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας  κ. Βασίλη Καψή, για την άριστη συνεργασία  στην διοργάνωση της έκθεσης.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθύμιο Γκοτζιά, στον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Δεββέ για την συνολική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της έκθεσης.

Επίσης, ευχαριστούμε τους επιμελητές του Εθνικού Μουσείου  Σύγχρονης Τέχνης κ. Μαρίνα Τσέκου και  κ. Γιάννη Βασταρδή, με τους οποίους συνεργαστήκαμε αρμονικά για το στήσιμο της έκθεσης.

Τέλος, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης, το Τουριστικό Γραφείο Olympia Culture Travel για την προσφορά των εδεσμάτων και το κτήμα Μαρκόγιαννη  για τα κρασιά.

 

Με εκτίμηση,
Ερωφίλη-Ίρις Κόλλια

Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας