Χρυσωρυχείον το Instagram: «Βασιλιάς» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, «πριγκίπισσα» η Κένταλ Τζένερ

 

 

 

 

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε περισσότερα χρήματα από όσα του έδωσε η Γιουβέντους – Στη δεύτερη θέση ο Μέσι – Ποδοσφαιριστές και η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ κυριαρχούν στην δεκάδα

«Χρυσωρυχείο» αποδείχθηκε για τους πιο διάσημους το Instagram και το 2019 παρά τις αλλαγές με τα likes στις αναρτήσεις.

«Βασιλιάς» αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με ιστοσελίδα που έκανε τη σχετική έρευνα κέρδισε απο το Instagram περισσότερα χρήματα από ό,τι από τη Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εκτιμάται ότι με τις συνολικά 49 διαφημιστικές αναρτήσεις του κέρδισε 47,8 εκατ. δολάρια το 2019 ενώ από τη Γιουβέντους εισέπραξε 36,6 εκατ. δολάρια.

Το «ασημένιο μετάλλιο» πηγαίνει στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος κέρδισε 23,3 εκατ. δολάρια από τις αναρτήσεις για τους 139 εκατ. followers του, 36 εκ των οποίων ήταν διαφημιστικές.

«Πριγκίπισσα» των 10 ατόμων που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα από αναρτήσεις στο Instagram αναδείχθηκε η Κένταλ Τζένερ με 15,7 εκατ. δολάρια να μπαίνουν στους λογαριασμούς της μέσω των 26 διαφημιστικών αναρτήσεών της.

Τέταρτος στη λίστα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που έκανε 30 διαφημιστικές αναρτήσεις και σε ηλικία 44 ετών εισέπραξε 10,7 εκατ. δολάρια.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Σελένα Γκόμεζ η οποία παρά το γεγονός ότι έκανε μονοψήφιο διαφημιστικών αναρτήσεων (9) κατάφερε να προσθέσει 8 εκατ. δολάρια στην περιουσία της καθώς διαθέτει 164 εκατ. followers.

Έκτος της λίστας ο Νεϊμάρ ο οποίος χάρη στις 10 αναρτήσεις αυτής της κατηγορίας πρόσθεσε 7,2 εκατ. δολάρια στις εισπράξεις του για το 2019.

Ποδοσφαιριστή βρίσκουμε και στην έβδομη θέση της λίστας. Πρόκειται για τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς ο οποίος με τις συχνές αναρτήσεις του για το προσωπικό του άρωμα και τις προσωπικές του τσίχλες προς τους 40 εκατ. followers πρόσθεσε 4 εκατ. δολάρια στους λογαριασμούς του.

Όγδοη της λίστας η Κάιλι Τζένερ η οιποία σε ηλικία 22 ετών έχει 155 εκατ. followers στο Instagram και κατάφερε κάτι εντυπωσιακό: Με τρεις διαφημιστικές αναρτήσεις να βγάλει 3,8 εκατ. δολάρια!

Ένατος Instagramer στη λίστα με τους πιο κερδοφόρους ο Ροναλντίνιο με περίπου 2,6 εκατ. δολάρια και αναρτήσεις για Duty Free και εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος.

Δέκατη στη λίστα – μετά τις δύο αδερφές της Κάιλι και Κένταλ Τζένερ – η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία εισέπραξε 1,2 εκατ. δολάρια για τις αναρτήσεις προώθησεις προϊόντων.

πηγή:https://www.protothema.gr/