Δήλωση Υποψηφιότητας Χρήστου Γαβρά – Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – «Είμαστε Υπερήφανοι για το Έργο της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας και την Παράταξή μας»

0
211

Αγαπητές φίλες και φίλοι. Πριν δύο περίπου χρόνια με εκλέξατε στην τιμητική θέση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της εμπιστοσύνης σας. Σας ευχαριστώ όλους, για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και βοήθεια σας. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για την ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας  ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, με δυνατή φωνή, με προτάσεις. Σε αυτά τα δύο χρόνια, με την συμμετοχή και την βοήθεια όλων σας καταφέραμε να δείξουμε ότι η Ν.Δ. είναι ένα αξιόπιστο και ανοικτό στην κοινωνία κόμμα που κύριο στόχο έχει την λύση των προβλημάτων των πολιτών. Προβάλαμε τις θέσεις, τις αρχές, τις αξίες και τις προτάσεις μας στην κοινωνία της Ηλείας μέσα από μια σειρά δράσεων, όπως δημοσιεύματα στα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά μέσα, ενημερωτικά σημειώματα στα στελέχη μας, παρεμβάσεις των στελεχών μας στον τοπικό τύπο, εκδηλώσεις, περιοδείες πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος και περιοδεία – ομιλία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία. Συγκεκριμένα δημοσιεύσαμε 128 δελτία τύπου σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ηλείας. Στείλαμε 19 ενημερωτικά σημειώματα με τις αρχές, τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης μας από τον Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας προς τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ορίσαμε 18 τομείς ευθύνης της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Κάναμε 25 συνεδριάσεις ΝΟΔΕ, 4 συνεδριάσεις θεματικών τομέων. Αναδείξαμε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος (ΤΕΙ, Νοσοκομεία, Ολυμπία οδός, Αγροτικές αποζημιώσεις, Δασικοί χάρτες κ.α.) στα ΜΜΕ της Ηλείας. Πραγματοποιήσαμε την δράση – κανένας στο περιθώριο και την δράση – συμφωνία με τους αγρότες. Υπήρξαν 17 Παρεμβάσεις στελεχών μας στον τοπικό τύπο. Κάναμε 4 Έκτακτες Συνεδριάσεις ΝΟΔΕ. Διοργανώσαμε 5 Νομαρχιακές Συνελεύσεις. Συμμετείχαμε σε εκδηλώσεις των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζαχάρως – Φιγαλείας, Ήλιδας, Πύργου. Συν-διοργάνωσαμε με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ήλιδας, ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες. Διοργανώσαμε την Σύνοδο Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ν.Δ. Ηλείας. Διοργανώσαμε την εκδήλωση με την γραμματεία γυναίκειων θεμάτων, 2 εκδηλώσεις-συνεστιάσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, εκδήλωση με την γραμματεία σχέσεων κοινωνίας κόμματος. Στείλαμε βοήθεια σε οικογένεια της Ηλείας σε συνεργασία με την γραμματεία σχέσεων κοινωνίας κόμματος. Στείλαμε βοήθεια στον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού». Συν-Διοργανώσαμε με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζαχάρως – Φιγαλείας εκδήλωση – περιοδεία του βουλευτή κ. Ιωάννη Βούρτση στην Ηλεία. Διοργανώσαμε εκδήλωση – περιοδεία του βουλευτή κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, του βουλευτή και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Ευρωβουλευτή Ν.Δ. κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, του βουλευτή Ν.Δ. κ. Ιάσονα Φωτήλα, και του βουλευτή κ. Βασίλη Κικίλια στην Ηλεία. Επίσης διοργανώσαμε εκδήλωση – περιοδεία του Πρόεδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία.        

Φίλες και φίλοι να είστε σίγουροι, πως με σθένος και αποφασιστικότητα, με την δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη, θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της παράταξης και την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων της Ηλείας. Κοιτάζουμε μπροστά με μεγαλύτερη ωριμότητα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Γιατί η Ηλεία αξίζει καλύτερα. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα. Και γιατί πιστεύω ακράδαντα, όπως το πιστεύετε και εσείς, ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Συνεχίζουμε μαζί για ένα κόμμα δυνατό και ανοιχτό στην κοινωνία, με αξιοπιστία, δυνατή φωνή, και προτάσεις. Σας ευχαριστώ πολύ.