Έκανε έξωση σε γιατρό λόγω κορονοϊού – Φοβήθηκε μην κολλήσει

Doctors call a traveler who returned from Iran at their residency, to check if is infected with the novel coronavirus, at Isa Town Health Center, south of Manama, Bahrain, March 2, 2020. REUTERS/Hamad I Mohammed

 

 

 

 

Ένα απίστευτο περιστατικό στην εποχή του κορονοϊού που ζούμε έγινε στη Βρετανία με θύμα ένα γιατρό.

Ένας 43χρονος χειρούργος έφυγε από το δωμάτιο που νοίκιαζε με δάκρυα στα μάτια καθώς η σπιτονοικοκυρά του τον πέταξε έξω για να μην κολλήσει κορονοϊό επειδή δουλεύει σε δυο νοσοκομεία.

Ο γιατρός νοικιάζει αυτό το δωμάτιο τις καθημερινές από τον Αύγουστο, όμως η σπιτονοικοκυρά λόγω κορονοϊού, φοβάται μην κολλήσει και του έστειλε μέιλ το σαββατοκύριακο και του ζήτησε να φύγει μέσα σε 28 ημέρες.

Όταν ο γιατρός επέστρεψε στη Δευτέρα στο σπίτι, προσπάθησε να την ηρεμήσει πως δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης κορονοϊού, όμως το επόμενο απόγευμα που γύρισε του έδειξε την έξοδο και του ζήτησε να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Έτσι ο 45χρονος γιατρός αναγκάστηκε να μαζέψει τα πράγματά του, να τα φορτώσει στο αυτοκίνητο και να οδηγήσει επί τρεις ώρες για να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μέρσισαϊντ.

“Πήγα σπίτι γιατί δεν είχα πουθενά να μείνω.Επέστρεψα σπίτι και οδήγησα από το Όξφορντ στο Γουίραλ σχεδόν με δάκρυα στα μάτια”, είπε ο γιατρός σύμφωνα με την Daily Mail.

Έτσι άρχισε να ψάχνει σπίτι κοντά στα νοσοκομεία που δουλεύει και αυτός είχε ως αποτέλεσμα άλλα μέλη του νοσοκομείου να του καλύπτουν τις βάρδιες.