Ελεονώρα Μελέτη: «Στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι»

 

 

 

 

 

Όσα δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε το κατώφλι της εκπομπής “Ελένη” και μίλησε για την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη ενώ έδωσε και μια ιδιαίτερη απάντηση για τι πρέπει να έχει αλλά και να μην έχει μια καλή παρουσιάστρια.

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο. Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη.

Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ.

Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη για τα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας, εκείνη έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση…

 

«Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι.

Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος, στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” -κυριολεκτικά και με τη λέξη που στο λέω- πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο.

Αν και νομίζω ότι ο κόσμος είναι γάτα και κάποια στιγμή καταλαβαίνει. Όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

πηγή:https://www.newsit.gr/