Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Τεχνικών Έργων Μ. Ορφανουδάκη στην Ζάκυνθο

 

 

 

 

 

 

Τριήμερη επίσκεψη στην Ζάκυνθο θα πραγματοποιήσει από την Πεμπτη 16 έως και το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Μανώλης Ορφανουδάκης.

 

Θα επισκεφθεί τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τις Υπηρεσίες για την πορεία των εκπονούμενων μελετών που αφορούν στα επερχόμενα εργα καθώς και τον σχεδιασμό για τις μεγάλες και κρίσιμες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η Ζακυνθος.

 

Ο κ. Ορφανουδάκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Νικήτα Αρετάκη με τον οποίο θα συζητήσει στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ζακύνθου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τις επερχομενες προσκλήσεις εντάξεων έργων του Δήμου Ζακύνθου στο ΕΣΠΑ.

 

Θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Πλέσσα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου για τα έργα που έχουν σχέση με το παραλιακό τοξο και το masterplan του λιμανιού της Ζακυνθου.

 

Θα επισκεφθεί το λιμάνι των Βολιμών, ενω θα έχει συναντηση εργασίας προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο που αφορά στα λιμενικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της αποκατάστασης των Στροφάδων.

 

Τέλος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα συμμετάσχει σε συσκέψεις εργασίας αναφορικά με τον προγραμματισμό έργων σε μια προσπάθεια επιτάχυνσης των διαδικασιών υλοποίησής τους και τον σχεδιασμό έργων για την επόμενη προγραμματική περίοδο με γνώμονα και στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη και τις λειτουργικές υποδομές της Ζακύνθου.