ΕΣΚΑ-Η: Οριστική διακοπή πρωταθλημάτων-Πρωταθλητής εν αναμονή ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ !!!

 

 

 

 

 

Με ανακοίνωση της πριν από λίγο η ΕΣΚΑ-Η ανακοίνωσε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων . Παράλληλα άφησε για την επόμενη συνεδρίαση το θέμα της οριστικής κατάταξης των ομάδων αλλά πλέον είναι μη αναστρέψιμο ότι ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ως πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική κατηγορία !
Είναι μια μεγάλη επιτυχία τόσο για την Αμαλιάδα όσο και για ολόκληρο το Ηλειακό μπάσκετ αφού ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ γίνεται μόλις η τέταρτη ομάδα του νομού μας ( Γ.Ε.Πύργου, Κόροιβος , Ολυμπιονίκης ) που καταφέρνει να κερδίσει την άνοδο της σε Εθνική κατηγορία .
Σε αναμονή λοιπόν για την επιβεβαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με τεράστια δυναμική και στήριξη όχι μόνο της πόλης αλλά ολόκληρου του νομού, με πρωταγωνιστές αθλητές , προπονητές , παράγοντες από την Αμαλιάδα και την Ηλεία αλλά και την πολύτιμη συμβολή εξαίρετων μελών από τον γειτονικό νομό της Αχαίας!
Φυσικά οι χορηγοί και οι φίλοι της ομάδας είναι αυτοί και που έβαλαν τα θεμέλια αλλά είναι και αυτοί που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα !
Τα καλύτερα έρχονται !!!