Εξαιρετική εμφάνιση από τους αθλητές μας στο MyKteo 7ο Φθινοπωρινό Ράλλυ!!

 

 

 

 

Οι Γιάννης Μπαντούνας-Κώστας Σούκουλης (ΑΛΑ Κορινθίας) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την υπεράσπιση του περσινού τους τίτλου. Απέναντι όμως στα νέα “όπλα” R5 η αντίσταση είχε τα όρια της και έτσι οδήγησαν πολύ σταθερά κατακτώντας την 5η θέση Γενικής και την 1η στην C2. Αυτό το αποτέλεσμα τους έθεσε 2ους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 1ους Κυπελλούχους στην C2.

Εξαιρετική εμφάνιση κι από τους Κωνσταντίνο Τζέμο-Ηλία Παναγιωτούνη (ΑΛΑ). Τερμάτησαν 6οι γενικής και 2οι στην C2 αποδεικνύοντας την δυναμική τους, με τις ατυχίες τους να φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί!!

Στην 10η Θέση της γενικής και 4η της C2 οι Δημήτρης Τσαπέκης-Νίκος Πετρόπουλος, αγωνίστηκαν με τον γνωστό γρήγορο ρυθμό τους και ανταμείφθηκαν με την 2η θέση στην C2 για το Πρωτάθλημα, η οποία μάλιστα μονοπωλήθηκε από τους αθλητές μας.

Κι αυτό γιατί στην 3η Θέση της C2 στο Πρωτάθλημα έκλεισαν την χρονιά οι μεγάλοι άτυχοι του αγώνα, Στέλιος Λαϊνόπουλος-Διονύσης Κολοτούρος. Ένα ημιαξόνιο στην προτελευταία Ε.Δ. τους στέρησε τη δυνατότητα για τον “εμφύλιο” με τους Τσαπέκη-Πετρόπουλο.

Στην 15η θέση της Γενικής τερμάτισαν οι “πιστολέρο” Αντώνης Αγγελόπουλος-Χρήστος Δίπλας. Κατέκτησαν την 2η θέση στην C6 και την 3η στην F2, πράγμα που τους καθιστά 1ους Κυπελλούχους C6 για το Πρωτάθλημα!!

5οι στην C6 και 23οι Γενικής οι Νίκος Μοσχόπουλος-Ειρήνη Κόγια-Γραμματικού, οδήγησαν σταθερά με στόχο έναν καλό τερματισμό, καθώς ήταν και η πρώτη συνεργασία του πληρώματος.

Την 2η Θέση στην C5 κατέκτησαν οι Ηλίας Τσετσώνης-Γιώργος Μανέτας, καθώς και την 25η θέση Γενικής. Τα σημάδια βελτίωσης είναι εμφανή και η ταχύτητα αυξάνεται σε κάθε αγωνιστικό χιλιόμετρο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους και ιδιαίτερα στους αθλητές μας!! Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για εσάς! Συγχαρητήρια επίσης στο Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για έναν εξαιρετικό αγώνα!!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έριξε την αυλαία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επόμενος χωμάτινος αγώνας το δικό μας 28ο Rally Sprint Αμαλιάδας 12-13 Οκτωβρίου, 3ος Γύρος του Κυπέλλου Χώματος!

Photo Credits: ΑΣΜΑ & Photo R Press