Γιοβάνοβιτς μετά το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: «Μεγάλη σημασία η νίκη στην εξέλιξη του πρωταθλήματος»

0
29

 

 

 

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη νίκη, η οποία είναι κομβική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού, χάρη σε γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 79′.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, φάνηκε και στη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Παρότι είχαμε τον έλεγχο ήταν δύσκολο να βρούμε τις λύσεις ουσιαστικά, αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού που κάνουμε, για να είμαστε απειλητικοί για την αντίπαλη εστία.

Νομίζω πως αυτό που ουσιαστικά μας έδωσε τη νίκη, ήταν η πολύ μεγάλη υπομονή. Παρότι ήταν αρκετά δυνατό παιχνίδι και η ομάδα του Παναιτωλικού περίμενε τις ευκαιρίες για να μπορεί να κάνει κόντρα επιθέσεις. Καλά οργανωμένη ομάδα. Είχαμε αρκετή υπομονή και στο τέλος μας έδωσε μια νίκη που έχει μεγάλη σημασία για μας αναφορικά με την εξέλιξη του Πρωταθλήματος.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναιτωλικού, περιμέναμε πως θα είναι έτσι. Πολύ μαχητική, οργανωμένη, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε τρεις βαθμούς από αυτή την έδρα».