Η Ναταλία Γερμανού περιγράφει τι είχε συμβεί με την απόλυση της Αραβανή από τον Alpha

0
235

Για όλα όσα είχαν γίνει πριν αρκετά χρόνια, το 2012 συγκεκριμένα, όταν η Ευαγγελία Αραβανή απολύθηκε από την εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», θέλησε να μιλήσει σήμερα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν τότε επικεφαλής της εκπομπής. Στην ομάδα της εκπομπής ανήκε τότε και η Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ωστόσο, τρεις εβδομάδες αφότου η εκπομπή βγήκε στον αέρα, η Ευαγγελία Αραβανή απολύθηκε.

Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε σήμερα: «Απορώ γιατί δεν είπε η Ευαγγελία όταν την κάλεσαν και της είπαν ότι είστε πολλά άτομα στον καναπέ «Πάρτε ένα μεγαλύτερο καναπέ!». Δεν το είπε όμως, ήταν πολύ ευγενική. Η Ευαγγελία έμεινε τρεις εβδομάδες και κάτι μαζί μας. Μας κάλεσαν το ίδιο απόγευμα και τις δύο σε διαφορετικά κτίρια για να μας ανακοινώσουν την απομάκρυνση της Ευαγγελίας. Εμένα με κάλεσαν στο κτίριο της Κάντζας. Εγώ είδα τον τότε διευθυντή προγράμματος, τον ευγενέστατο κύριο Μανώλη Λέκκα, που ελπίζω να είναι πολύ καλά, εργάζεται και ζει σε άλλη χώρα, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Ευαγγελία είδα την project manager, επίσης υπέροχη και ευγενέστατη, στα Studio PRO στο Πικέρμι. Ήταν ίδια ώρα τα ραντεβού, αλλά σε άλλα κτίρια. Μας ανακοινώθηκε το ίδιο πράγμα, ότι η Ευαγγελία αποχωρεί» αποκάλυψε η Ναταλία ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ό,τι κι αν έγινε τότε, ας το αφήσουμε στο τότε, μην τα σκαλίζουμε. Πάντως δεν είχε να κάνει με την αποδοτικότητα της Ευαγγελίας. Η Ευαγγελία ήταν πολύ καλή σε αυτό που κλήθηκε να κάνει, ήταν πάρα πολύ όμορφη, πάρα πολύ λαμπερή, από τις πιο ωραίες παρουσίες εκείνη τη χρονιά στο Μες στην καλή χαρά. Όντως πέρασε το δοκιμαστικό πρώτη και καλύτερη». Τέλος όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της αν τότε περνούσε ο λόγος της, είπε: «Όχι εκείνη την χρονιά. Δεν μπόρεσα να τη σώσω. Προσπάθησα πάρα πολύ. Η Ευαγγελία το ξέρει».

Πριν λίγες ημέρες η ίδια η Ευαγγελία Αραβανή, καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά, είχε μιλήσει για την αποχώρησή της τότε:

Τότε, η Φαίη Σκορά την ρώτησε και για τη χρονιά που απολύθηκε από το «Μες στην καλή χαρά», μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα.

Η Ευαγγελία Αραβανή απάντησε:

«Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά όλα καλά».

Πηγή: iefimerida.gr