Η πριγκίπισσα Ευγενία έσπασε το πρωτόκολλο με θόρυβο -Εφτιαξε Instagram

0
238

Η πριγκίπισσα Ευγενία έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, που ξεκινά προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, η 27χρονη έκανε το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η πριγκίπισσα μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο από μια φιλανθρωπική συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και στην οποία μίλησε για τη δική της διάγνωση με σκολίωση όταν ήταν παιδί.

Και στη λεζάντα, η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την ψηφιακή πλατφόρμα για να μοιράζεται «τα αίτια, τα πάθη και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της».

Η 26χρονη στη συνέχεια, έδωσε μια πιο προσωπική πινελιά στο λογαριασμό της με φωτογραφίες από τον αρραβώνα της με τον Τζακ Μπρουκσμπανκ, τις οποίες δεν είχε δει μέχρι τώρα το κοινό.

Μέσα σε λίγες ημέρες έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 18.000 οπαδούς, αλλά μήπως ο λογαριασμός της πριγκίπισσας Ευγενίας αποτελεί παραβίαση του βασιλικού πρωτοκόλλου;

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, η ηθοποιός διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μήπως όμως η κίνηση αυτή της Ευγενίας, υποδηλώνει πως και τα ξαδέρφια της, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι, θα μπορούσαν σύντομα να δημιουργήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς στα social media;

Πηγή: iefimerida.gr