ΚΑΕ Κόροιβος : ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!

0
276

Σήμερα Κυριακή (13/05-17:00) ο Κόροιβος δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα ολόκληρης της χρονιάς, με τα Τρίκαλα BC Aries. Μια χρονιά με στιγμές καλές και κακές, εύκολες και δύσκολες, αλλά και στιγμές ατυχίας, οι οποίες τον υποχρέωσαν να περιμένει ως την τελευταία αγωνιστική, για να πανηγυρίσει και φέτος. Είναι πολύ κοντά, στο να πετύχει για 5η διαδοχική σεζόν, το στόχο της παραμονής  στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Σήμερα  το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας πρέπει να είναι ΓΕΜΑΤΟ. Να μη λείψει κανείς! Με την υπέροχη ατμόσφαιρα που εδώ και 4 χρόνια θαυμάζει όλη η Ελλάδα, με τη δυνατή  φωνή, το χειροκρότημα για τους παίκτες και τους προπονητές, για  άλλη μία επιτυχία της ομάδας του Κοροίβου που εκπροσωπεί το νομό Ηλείας στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Κόροιβος καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Ηλείας να δώσει βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα BC Aries (13/05-17:00) για την 26η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18 και την οριστικοποίηση της παραμονής στην Α1.