Καλά τα νέα για τον Βασίλη Τσεκούρα – Η πρώτη του ανάρτηση από το νοσοκομείο

 

 

 

 

«Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα θαύμα, κι εσύ γιατρέ μού το έδωσες απλόχερα» γράφει στο Facebook ο δημοσιογράφος που υποβλήθηκε δύο φορές σε επέμβαση για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

Θετικές είναι οι νεότερες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, Βασίλη Τσακίρογλου, ο οποίος εγχειρίστηκε δυο φορές για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και ανέβασε, σε αισιόδοξο τόνο, ανάρτηση στο Facebook.

IMG_4036

Από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, όπου νοσηλεύεται, ο δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής. Κυρίως όταν δίνεις μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις».

«Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα θαύμα» γράφει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του, στην οποία και ευχαριστεί τον γιατρό του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας δίνει από τις 31 Μαϊου μάχη στην Εντατική μετά τη διάγνωση για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο δημοσιογράφος υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο και σε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο είχε ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.