Καταγγελία περίεργου περιστατικού στην Πάτρα: Έσπασαν φέρετρο και διέλυσαν σκελετό

0
231

Ένα απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στον χώρο του Β΄ Δημοτικού Νεκροταφείου της Πάτρας, για το οποίο έχει ενημερωθεί η αστυνομία και οι διαδικασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως καταγγέλλει στο thebest.gr η κυρία Γεωργία Τσούλου, ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη και πρωτοφανή έκπληξη, όταν πήγε να πλύνει το μνήμα της μητέρας της, σήμερα το μεσημέρι. Παρατήρησε ότι υπήρχε κάποιο κενό στην πλάκα και διαπίστωσε μαζί με άλλο μέλος της οικογένειάς της, ότι η πλάκα είχε μετακινηθεί και επανατοποθετηθεί, όπως μας περιγράφει.

Τότε απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους του νεκροταφείου προκειμένου να ζητήσει άδεια για να ανοίξουν τον τάφο, ώστε να διαπιστώσουν αν έχει συμβεί κάτι και τι.

 

Όπως τους είπαν, αναφέρει η κ. Τσούλου, επειδή έχουν περάσει 6,5 χρόνια από τον θάνατο δεν χρειάζεται κάποια ειδική άδεια και ο τάφος ανοίχτηκε από υπαλλήλους. Καταγγέλλει πως αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι το φέρετρο ήταν σπασμένο, ο σκελετός διαλυμένος και εκ πρώτης φαίνεται να λείπουν  ενδεχομένως και κάποια οστά. Ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και μόνο ιατροδικαστής μπορεί να το διαπιστώσει.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η ίδια και η οικογένεια κατέθεσαμ στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ υπεύθυνοι του νεκροταφείου έσπευσαν στο σημείο για το περίεργο αυτό περιστατικό. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Γ΄Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, το οποίο θα διερευνήσει την υπόθεση και θα ζητηθεί να κληθεί και ιατροδικαστής.

Η κ. Τσούλου δεν κρύβει το σοκ που υπέστη και επισημαίνει την ανάγκη καλύτερης φύλαξης του νεκροταφείου, ενώ θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν λείπουν οστά, αλλά και για να βρεθούν οι υπαίτιοι.