Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Οπαδός πήγε στην Μητρόπολη με μπλουζάκι της

 

 

 

 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα (27/10) στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο. Οι εικόνες από τον ιστορικό ναό είναι χαρακτηριστικές του σεβασμού στο πρόσωπο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, καθώς η σορό της να έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα πριν την κηδεία της.

Στενοί της συνεργάτες και φίλοι της, με βουρκωμένα μάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Φώφη Γεννηματά έφυγε τόσο πρόωρα. Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής σε μια αντίπαλο που πάλευε τόσο για το ΚΙΝΑΛ, όσο και για να νικήσει τον καρκίνο.

Στην Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν όμως και πολλοί απλοί άνθρωποι που είτε εκτιμούσαν την Φώφη Γεννηματά ως προσωπικότητα, είτε ήταν ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ. Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν να την αποχαιρετήσουν, με ένα λουλούδι και μια γλυκιά κουβέντα. Τα βλέμματα όμως έκλεψε ένας κύριος που φόρεσε μπλουζάκι με το σήμα του ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ιδιαίτερα όμως συγκινητική ήταν μια ζωγραφιά ενός μικρούς κοριτσιού, της 7χρονης Κατερίνας, την οποία και άφησε πάνω από το φέρετρό της Φώφης Γεννηματά. «Σ’ αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι», γράφει η 7χρονη Κατερίνα, η οποία επίσης έχει ζωγραφίσει λουλούδια και καρδιές για να αποχαιρετήσει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ και INTIME