Και κροτίδα και καπνογόνο σε σχολείο της Πάτρας- Στο νοσοκομείο μαθήτρια και καθηγήτρια

 

 

 

 

Άναυδοι έχουν μείνει οι πάντες με το περιστατικό που συνέβη στο 4ο Επαγγελματικό Λύκειο Πάτρας, στην οδό Αυστραλίας στην Αγυιά, το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι  έριξαν ένα καπνογόνο και μία κροτίδα μέσα σε σχολική αίθουσα από παράθυρο που ήταν ανοιχτό, και ενώ βρίσκονταν σε διάδρομο του σχολείου, σύμφωνα με πληροφορίες. Από την έκρηξη προκλήθηκε  εκκωφαντικός θόρυβος και έσπασε ο φεγγίτης, ενώ μία καθηγήτρια και μία μαθήτρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η μαθήτρια που αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα στην ακοή της θα πρέπει να παρακολουθηθεί και να ακολουθήσει θεραπεία.

Αν και τα μαθήματα διακόπηκαν , επανήλθαν στη συνέχεια στην κανονική τους ροή.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών.

«Μας λυπεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο δε φαίνεται να συνδέεται με κάποιο πρόσφατο γεγονός, αποβολή ή κατάληψη» ανέφερε στο thebest.gr ο διευθυντής της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος.

πηγή:https://www.thebest.gr/