Λαμπερό πάρτι  τα επίσημα εγκαίνια του Vodafone Shop Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου 8

Ενα κατάστημα που θα αποτελέσει μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και  εξυπηρέτησης, παρουσίασε η Vodafone στον Πύργο εγκαινιάζοντας το νέο κατάστημα της  Vodafone Shop Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου 8.

Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασαν  τα επίσημα εγκαίνια του Vodafone Shop Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου 8, οι φίλοι της τεχνολογίας και όχι μόνο, και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια μοναδική βραδιά που περιλάμβανε μεταξύ άλλων μουσική που επιμελήθηκαν οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Venus fm, γευστικές απολαύσεις, και δροσιστικά ποτά.

Η δημιουργία του νέου καταστήματος Vodafone Shop Πύργου έγινε με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα απέναντι στους πελάτες, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επιλογές.

Πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις για όλους μόνο στα καταστήματα Vodafone 

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας, να βρουν ποικιλία σε smartphones, tablets και αξεσουάρ. Εκεί, η Ομάδα Internet της Vodafone προσφέρει μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης, με στόχο να είναι κοντά σε όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο της τεχνολογίας μέσα από την επίδειξη της λειτουργίας και χρήσης των έξυπνων συσκευών τους (smartphone, tablet ή έξυπνο σπίτι)  καθώς, να τους βοηθήσουν να γνωρίσουν τις δυνατότητες για θέματα που αφορούν τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και την δημιουργία ψηφιακής ταυτότητας μέσω ιστοσελίδων.

Με περισσότερες από 100.000 ώρες εκπαίδευσης, πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλλά και συνεχείς δοκιμές σε ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στο κόσμος της τεχνολογίας, η Ομάδα Internet της Vodafone προσφέρει σε όλους μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης βοηθώντας τον πελάτη να:

Επιλέξει το κατάλληλο κινητό, tablet & αξεσουάρ για τις ανάγκες & τα ενδιαφέροντά του

Ρυθμίσει πλήρως τη συσκευή του, εγκαθιστώντας το τελευταίο λογισμό και να μεταφέρει τις επαφές, φωτογραφίες, μουσική ή ό,τι άλλο θελήσει

Ανακαλύψει και να εγκαταστήσει τις εφαρμογές που του ταιριάζουν, μετατρέποντας τη συσκευή σε πραγματικό εργαλείο καθημερινότητας κάνοντας τη ζωή του πιο εύκολη, δημιουργική και παραγωγική.

Βελτιστοποιήσει την εμπειρία μέσα στο σπίτι συνδυάζοντας κατάλληλες τεχνολογίες.

Εξοικειωθεί με την χρήση των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. 

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone παρέχονται μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες που έρχονται να τους δώσουν το κάτι παραπάνω για ακόμα πιο ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση πελατών, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την εγγύηση της Vodafone, όπως: 

H υπηρεσία Vodafone Check & Go η οποία παρέχεται αποκλειστικά από την Ομάδα Internet Vodafone και δίνει τη δυνατότητα διάγνωσης και επιδιόρθωσης προβλημάτων, που μπορεί να αντιμετωπίζει το software του κινητού, γρήγορα και άμεσα.

Έτσι, οι πελάτες, εξοικονομούν χρόνο, καθώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά έχουν τη συσκευή στα χέρια τους, επιδιορθωμένη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να αποσταλεί για service. Με το Vodafone Check & Go το 90% των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συσκευές, βρίσκει άμεσα λύση, καθώς ο διαγνωστικός έλεγχος εντοπίζει και επιδιορθώνει όλα τα συνήθη προβλήματα που αφορούν θέματα λογισμικού, μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να αποχωριστεί την συσκευή του. 

Η νέα υπηρεσία Vodafone Express Repair, με την οποία όλοι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους, μέσα σε 24 ώρες, στο μεγαλύτερο επισκευαστικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα.

Με τη νέα υπηρεσία Vodafone Express Repair, εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί επισκευάζουν συσκευές των μεγαλύτερων κατασκευαστών, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

Έτσι, οι καταναλωτές, δεν χρειάζεται να αποχωριστούν το smartphone ή το tablet τους για μεγάλο διάστημα έως την επισκευή του, καθώς μπορούν άμεσα και αξιόπιστα να το επισκευάσουν με εγγύηση ενός έτους και σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσα σε μόλις 24 ώρες, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να βρουν σε 24 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Όσοι δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο από τα 24 επισκευαστικά κέντρα της Vodafone, μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέσα από οποιoδήποτε κατάστημα Vodafone που τους εξυπηρετεί και η εταιρία θα αναλάβει την άμεση μεταφορά και επισκευή της συσκευής τους μέσα σε 24 ώρες.  

Παράλληλα, η πρωτοποριακή υπηρεσία Vodafone Super WiFi, που προσφέρει στους συνδρομητές της Vodafone δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους με λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi, ειδικός της Ομάδας Ιnternet επισκέπτεται το σπίτι του συνδρομητή, διερευνά τις ανάγκες του και του εξασφαλίζει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού του με τελευταίας τεχνολογίας λύσεις προσφέροντας του παράλληλα και 12μηνη εγγύηση ποιότητας υπηρεσίας.

Τέλος, η Vodafone έχει αναπτύξει μία ακόμα καινοτόμα υπηρεσία με στόχο να δώσει νέες δυνατότητες και να φέρει τις επιχειρήσεις ακόμα πιο κοντά στην τεχνολογία και την ψηφιακή εποχή. Συγκεκριμένα με τη νέα υπηρεσία DigiReady η Vodafone παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και υποστήριξης ιστοσελίδων και Digital & Social Media Marketing για επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν όλοι να αποκτήσουν τη δική τους ιστοσελίδα, αλλά και να απογειώσουν την επιχείρησή τους φτιάχνοντας το δικό τους εταιρικό προφίλ σε Social Media.

Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της υπηρεσίας DigiReady αρκεί να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, όπου ο ειδικός της Ομάδας Internet, θα τους εξηγήσει την υπηρεσία και θα τους κατευθύνει στο πως θα μπορέσουν να εξελίξουν την επιχείρηση τους σε digital περιβάλλον.