Μαρία Μενούνος: Ο πατέρας μου κόντεψε να πεθάνει πριν λίγες μέρες, αλλά ο γάμος μου του «χάρισε» 20 χρόνια ζωής!

 

 

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρία Μενούνος για τον πατέρα της φανερώνει την λατρεία της για τον άνθρωπο που την έμαθε να αγαπά τις ρίζες της

Την αγάπη της για τον πατέρα της και την ευτυχία που νιώθει στην ιδέα ότι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, με το να πραγματοποιήσει τον γάμο της στο χωριό καταγωγής του, τον Άκοβο Αρκαδίας, εξέφρασε η Μαρία Μενούνος, σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Όπως αποκάλυπτει η Ελληνοαμερικανίδα σταρ, μια εβδομάδα πριν τον γάμο ο πατέρας της ήταν σοβαρά άρρωστος, στο σημείο που απειλήθηκε η ζωή του. Οι συγγενείς της έκρυψαν την αλήθεια για να μην την ανησυχήσουν, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά, και ο πατέρας της μπόρεσε να τη δει νυφούλα στον τόπο καταγωγής του.

Αυτό του χάρισε 20 χρόνια ζωής, αναφέρει στην ανάρτησή της η Μενούνος, που παντρεύτηκε τον καλό της το περασμένο σαββατοκύριακο στην χώρα μας.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση της παρουσιάστριας: «Αγαπάω τόσο πολύ τον μπαμπά μου. Αυτό ήταν ένα όνειρο για εκείνον. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άκοβο. Αν και είναι από τους πιο περήφανους Αμερικανούς που θα συναντήσετε, είναι εξίσου περήφανος για τις ρίζες του. Μεγαλώνοντας, φυλούσσαμε τα ψιλά που βρίσκαμε στα πατώματα των nightclub που καθαρίζαμε στη Βοστόνη, για να μαζέψουμε αρκετά χρήματα και να επισκεφθούμε την Ελλάδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον να έχουμε μια σύνδεση με την κληρονομιά μας, να μάθουμε τη γλώσσα και τις παραδόσεις μας. Και οι δύο γονείς μου το ήθελαν αυτό. Μας πήρε πολλά χρόνια αλλά τελικά επισκεφθήκαμε την Ελλάδα το 1988, όταν ήμουν 10 χρονών. Τη λατρέψαμε. Περάσαμε σχεδόν έναν μήνα στον Άκοβο και αυτό το μέρος είχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η επιστροφή μου εκεί για να παντρευτό ήταν ένα τρελό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς μας βοήθησαν ώστε να αυτή να γίνει αληθινά η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας. Ο πατέρας μου κέρδισε 20 χρόνια ζωής, το ίδιο και ο θείος μου ο Νίκος. Ο καημένος ο μπαμπάς μου είχε αρρωστήσει τόσο βαριά μια εβδομάδα πριν τον γάμο που παραλίγο να τον χάσουμε. Ευτυχώς οι φίλοι μου και η οικογένειά μου τον βοήθησαν να αναρρώσει, χωρίς να μου αποκαλύψουν τίποτα. Γι’ αυτό αισθάνομαι τόσο ευλογημένη. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να έχω τους γονείς μου στον γάμο μου, καθώς ο πατέρας μου πάσχει από διαβήτη και η μαμά μου από καρκίνο. Ξέρω πολλούς που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και δεν θα το θεωρήσω ποτέ αυτό δεδομένο».

 

πηγή:www.protothema.gr