Η Ματίνα Παγώνη δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing With The Stars

 

 

 

Το σόου χορού που είδαμε πριν από χρόνια στον ANT1, Dancing With The Stars, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και ξεκίνησαν να διαρρέουν τα ονόματα των επωνύμων που θα χορέψουν στο παρκέ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Dancing With The Stars επιστρέφει από τη συχνότητα του Star, ενώ την παρουσίαση του σόου θα αναλάβει η Βίκυ Καγιά, η οποία αποχαιρετά το GNTM έπειτα από τρεις σεζόν.

Το πρωί της Τρίτης, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό», τα πρώτα τέσσερα ονόματα επωνύμων που προσέγγισε η παραγωγή του Dancing With The Stars για το σόου.

Οι 4 πρώτοι υποψήφιοι για το Dancing With The Stars
Όπως είπε, «έχουν γίνει προτάσεις σε 4 ονόματα. Ξεκινάω με έναν MasterChef ο οποίος έχει ήδη συνεργασία με το κανάλι Star. Μιλάμε για τον Σταύρο Βαρθαλίτη». Ο νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού συνεργάζεται ήδη με το κανάλι για την εκπομπή Cook Beef και φέρεται να πολιορκείται για να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες στη μικρή οθόνη.

Η δεύτερη πρόταση που έγινε αφορά στον βετεράνο αθλητή του πόλο, Γιώργο Αφρουδάκη, για τον οποίο ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως δεν πιστεύει πως θα αποδεχτεί το κάλεσμα να πάει στο Dancing With The Stars.

Από τον χώρο του αθλητισμού ένα ακόμη πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στο Dancing With The Stars. Αυτός δεν είναι άλλως από τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη.

Η Ματίνα Παγώνη στο Dancing With The Stars
Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας, Ματίνα Παγώνη, η οποία και βρέθηκε συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, είναι το τέταρτο πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για το Dancing With The Stars. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα τη δούμε σίγουρα να χορεύει από τη νέα σεζόν στο Stat.

«Επικοινώνησα μαζί της, δεν θέλησε ούτε να το επιβεβαιώσει, ούτε να το διαψεύσει» είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας για την πιθανότητα να βρεθεί η Ματίνα Παγώνη μεταξύ των επωνύμων που θα χορέψουν στο Dancing With The Start.
Πηγή: iefimerida.gr