Μουντιάλ 2022: Οριστικά στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 όλα τα ματς -Μετά τα προβλήματα στο συνδρομητικό

0
15

 

 

Στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί οριστικά όλο το υπόλοιπο του Μουντιάλ μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο συνδρομητικό ΑΝΤ1+.

Από την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης παρατηρήθηκαν πολλά προβλήματα στην μετάδοση των αγώνων από την συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές να μην μπορούν να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, για την οποία οι εγγραφές είχαν αυξηθεί εντυπωσιακά.

Οπως τόνισε ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του, ο πάροχος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης κι ενώ μετά την δεύτερη ημέρα, οι αντιδράσεις και στα σόσιαλ, ήταν έντονες.

Παρά τις βεβαιώσεις από το κανάλι ότι το πρόβλημα θα λυθεί, η κατάσταση συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα με την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Σαουδική Αραβία.

Και από χθες είχε αρχίσει να διαρρέει πως στον σταθμό σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταδοθούν όλοι οι αγώνες από την ανοιχτή συχνότητα, όπως και ανακοίνωσαν ότι θα γίνει.

Τι θα γίνει με όσους πλήρωσαν συνδρομή
Στο κανάλι προχώρησαν χθες σε έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν όσον αφορά τους πολίτες που πλήρωσαν συνδρομή.

Σύμφωνα με το κανάλι, όσοι πλήρωσαν 6μηνη συνδρομή με έκπτωση 50% (υπήρχε προσφορά πριν το Μουντιάλ), δεν θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, αλλά θα τους δοθεί αυτόματη δωρεάν επέκταση 3 μηνών στην συνδρομητική πλατφόρμα. Το ίδιο θα ισχύσει για όσους εγγραφούν έως και τις 6 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Μέλημα του ΑΝΤ1+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, μαζί με όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA με όλη την ιστορία του Μουντιάλ, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™, την εκπομπή «Football Stories», καθώς και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει πρωτότυπες και αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές αλλά και εκατοντάδες σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους, σε υψηλή ανάλυση και με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μη χάσετε λεπτό από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για εντυπωσιακά γκολ, συναρπαστικά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα!

Πηγή: www.iefimerida.gr