Μπαρτζώκας: «Είναι ντροπή για όλους μας αυτή η βραδιά»

 

 

 

 

 

Απογοητευμένος και θυμωμένος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη συντριβή της ομάδας του από την Μπασκόνια για την Euroleague, χαρακτηρίζοντας ντροπή την βραδιά για όλους στο τμήμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζωκας δεν κρύφτηκε και δεν έψαξε δικαιολογίες για την συντριβή του Ολυμπιακού στη Μπασκόνια, κάνοντας λόγο για ντροπή και τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος με όποιους παίκτες είναι έτοιμοι να το κάνουν.

«Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια για τη συνέπειά της στο σαραντάλεπτο. Για εμάς δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχουμε τραυματισμούς, μας έλειπαν παίκτες, ξεκινήσαμε καλά το ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν λίγους πόντους πίσω και ξαφνικά σταματήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε πίστη και αυτοπεποίθηση. Είναι ντροπή, ντροπή για όλους μας, για τους παίκτες και τους προπονητές αυτή η βραδιά.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε αυτοπεποίθηση σε δύο ημέρες από σήμερα. Σταματήσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα, ήμασταν βιαστικοί. Το πλάνο μας ήταν να παίξουμε με συνέπεια. Σουτάραμε με μία ή και με καμία πάσα. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο. Ακόμα και μεγάλα κλαμπ θα μείνουν εκτός οκτάδας. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε τι ομάδα είμαστε, πρέπει να παλέψουμε σε όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος, με όποιον είναι έτοιμος να το κάνει».

πηγή:https://www.newsit.gr/