Νεαροί είχαν στήσει εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στην Χαλκιδική

0
120

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής άσκησε στους δυο νεαρούς δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση
Ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης που είχαν στήσει δυο νεαροί Έλληνες σε ένα σπίτι που χρησιμοποιούσαν σε περιοχή της Χαλκιδικής ήταν πλήρης, αλλά όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος Μουδανιών καλλιεργούσαν μόνο… ένα δενδρύλλιο ύψους 0,59 εκατοστών!

Έτσι κι αλλιώς, οι καλλιεργητές ηλικίας 26 και 22 χρόνων συνελήφθησαν καθώς, εκτός από τους λαμπτήρες, το υγρασιόμετρο και τα άλλα εξαρτήματα του εργαστηρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ακατέργαστη κάνναβη βάρους 287 γραμμαρίων, αδασμολόγητος καπνός βάρους 270 γραμμαρίων και 450 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις χασίς. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής άσκησε στους δυο νεαρούς δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Έτοιμος να «σπρώξει» σε χρήστες της Χίου εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 221,9 γραμμαρίων ήταν ένας 37χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του. Εκεί, κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 470 ευρώ και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, που του απήγγειλε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.