ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – Πρόσκληση στην Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κου. Κυριάκου Μητσοτάκη

0
238

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας καλεί όλα τα στελέχη, τους φορείς και τους πολίτες της Ηλείας στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου. Κυριάκου Μητσοτάκη, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Μανωλοπούλου 31 στον Πύργο (κτήριο πρώην Νομαρχίας Ηλείας).
Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ο κος. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ηλεία και θα επισκεφθεί τη Βάρδα, τα Λεχαινά, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Αμαλιάδα και τη Ζαχάρω.
Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, εγγυώνται την πολιτική αλλαγή και την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου που αποβλέπει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και στο χτίσιμο μιας ισχυρής, φιλελεύθερης Ελλάδας, ισότιμης με τις άλλες χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Έχουμε το Πατριωτικό Καθήκον να δώσουμε την μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή όλοι μαζί ενωμένοι. Διότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα.