Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ “έκλεψε” τον Κώστα Αδαμόπουλο ! Ξεχειλίζει από Ηλειακό ταλέντο η ομάδα !

 

 

 

 

 

Σε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Απέκτησε με υποσχετική ενός χρόνου από τον Προμηθέα τον Ηλείο Κώστα Αδαμόπουλο ,μήλο της έριδας για πολλές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο .Ήταν μια δύσκολη περίπτωση αλλά η επιμονή του Α.Σ.ΣΑ δικαιώθηκε αφού πραγματικά ξεκίνησε στην αφετηρία της κούρσας για την απόκτηση του νεαρού φόργουορντ με λίγες πιθανότητες .
Ο ύψους 2.04 ,20 ετών αθλητής αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ομάδα του ΑΣΣΑ που πραγματικά πλημμυρίζει από νιάτα και Ηλειακό ταλέντο .
Πρώτη ομάδα για τον Αδαμόπουλο ήταν Α.Γ.Σ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ ,στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΚΟΡΟΙΒΟ για έναν χρόνο και έπειτα μεταπήδησε στην ακαδημία του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πατρών συμμετέχοντας στο πρότυπο πρόγραμμα Νους.
Την αγωνιστική περιοδο 2015-16 και 2016-17 με την ομάδα παίδων του Προμηθέα κατακτήσε τα πρωταθλήματα παίδων της ΕΣΚΑ -Η και στην συνέχεια κατέλαβε την 2η και 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.
Με το εφηβικό τμήμα αναδείχθηκε και πάλι για δυο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής ΕΣΚΑ -Η και στην συνέχεια κατέλαβε την 2η και 4η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα 2017-18 και 2018-19.
Την αγωνιστική περιοδο 2019-20 αγωνίστηκε στην ομάδα της ΚΑΟ Κορίνθου στην Γ Εθνική κατακτώντας την άνοδο στην Β Εθνική έχοντας μ.ο πόντων 9,4 (19 τρίποντα).
Ο Κώστας Αδαμόπουλος είναι ένας από τους λίγους νέους αθλητές που έχει συμβόλαιο με τον Προμηθέα δείγμα των δυνατοτήτων του αλλά και των προσδοκιών που υπάρχουν γι αυτόν .
Ο νεαρός αθλητής δήλωσε για το νέο του ξεκίνημα Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Νιπεργιάλη ,ανυπομονώ για να ξεκινήσουμε την αγωνιστική δράση,ευελπιστώ στο να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες.