Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα στο FEVER G με ανεπανάληπτο στιλ

 

 

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα σε ένα κατάμεστο FEVER G.

 

Η είσοδος του τραγουδιστή στη σκηνή ανατρεπτική με ένα οπτικοποιημένο προσωπικό μήνυμα ζωής του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος εμφανίστηκε από την οροφή μέσα σε μια ειδική κατασκευή από κόκκινο βελούδο πλήρως εναρμονισμένο με το γενικό concept του stage και του FEVER G.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μάγεψε το κοινό με μία κρητική Μαντινάδα, αλλά και με το χορό που έριξε μαζί με 4 χορευτές. Ολα αφιερωμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη! Μάλιστα οι χορευτές, επί σκηνής, του έκαναν δώρο ένα γνήσιο, παραδοσιακό κρητικό σαρίκι και χόρεψε μαζί τους φορώντας το!

 

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη

Τα εντυπωσιακά εφέ έκλεψαν την παράσταση στην έναρξη της εμφάνισης του Γιώργου Μαζωνάκη.

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G

Πρωταγωνιστής φυσικά ο Γιώργος Μαζωνάκης!

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G
Τα κόκκινα φωτορρυθμικά ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G

Και φυσικά η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη αντάξια αυτού που περιμένει κανείς από εκείνον!

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G

Στη συνέχεια ερμήνευσε τη νέα του επιτυχία «Διανυκτερεύω» από το τελευταίο του album «Αγαπώ Σημαίνει». Τα ειδικά φωτιστικά εφέ και τα υψηλής αισθητικής γραφικά φωτίζουν τη δύναμη φωνής και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία του μοναδικού Γιώργου Μαζωνάκη που ερμηνεύει τις διαχρονικές επιτυχίες του, συνοδευόμενος από την 20-μέλη ορχήστρα έγχορδων, κρουστών και πνευστών.

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G
Νέος αέρας στο FEVER G με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται στο πλήρως ανακαινισμένο, εσωτερικά και εξωτερικά FEVER G, το οποίο μετατράπηκε σε έναν ιδιαίτερης αισθητικής χώρο ψυχαγωγίας με ένα επιβλητικό stage να κυριαρχεί στο χώρο και το κόκκινο βελούδο να πρωταγωνιστεί στο φουαγέ και στον περιβάλλοντα χώρο της σκηνής. Ολα αυτά φυσικά με την υπογραφή του Creative Director Κωνσταντίνου Ρήγου, αλλά και την έμπνευση και αισθητική του Γιώργου Μαζωνάκη!

Μαζωνάκης on stage με εξαιρετικό στιλ

Αν για κάτι άλλο διακρίνεται ο Γιώργος Μαζωνάκης εκτός από την εξαιρετική φωνή του, είναι και το επίσης εξαιρετικό του γούστο και το μοναδικό του στιλ. Και το απέδειξε για μια ακόμη φορά on stage με δυο μοναδικού στιλ εμφανίσεις.

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G
Αρχικά εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα λευκό κοστούμι που είχε δημιουργήσει αποκλειστικά για εκείνον ο Papadogamvros τα οποία είχε συνδυάσει με αξεσουάρ και γάντια με την υπογραφή του οίκου Gucci. Και ένα υπέροχο καπέλο costume made για την εμφάνιση αυτή του Γιώργου Μαζωνάκη από την Κaterina Karoussos.

Μαζωνάκης πρεμιέρα FEVER GΜαζωνάκης πρεμιέρα FEVER GΜαζωνάκης πρεμιέρα FEVER GΜαζωνάκης πρεμιέρα FEVER GΜαζωνάκης πρεμιέρα FEVER G
Για τη δεύτερη εμφάνισή του στη σκηνή εμπιστεύτηκε εξ’ ολοκλήρου τον Οίκο
Givenchy.

Πηγή: iefimerida.gr