Οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ για τον ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ … Mας τα λένε σταράτα από το ’80 μέχρι και σήμερα …!!

0
303

Το Σάββατο 17 Μαρτίου οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ βρέθηκαν στη Πάτρα στο Ghetto για ένα ξεχωριστό live !
Ο Αλέκος Αράπης , ο Κυριάκος Δαρίβας και ο Οδυσσέας Γαλανάκης ήταν εκεί για να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του Παύλου, οι πιστοί του φίλοι και συνεργάτες του από το 1980 ως το τέλος της ζωής του !
Ήμουν και εγώ εκεί να απολαύσω από κοντά αυτό το ξεχωριστό live !
Από την εφηβεία μου τότε που το δωμάτιό μου ήταν γεμάτο στους τοίχους με αφίσες του Παύλου …τότε δεν είχαμε τη δυνατότητα που έχουμε τώρα να ψάξουμε στο διαδίκτυο να βρούμε φωτογραφίες τους ,πληροφορίες κτλ..να μάθουμε κάτι για τον Παύλο, μόνο στις βιβλιοθήκες και σε κάποια ροκ περιοδικά!
Το Σάββατο λοιπόν τους είχα απέναντί μου, τους εναπομείναντες ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ !
Τον Αλέκο Αράπη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 10 χρόνια το ’08 ήταν σε περιοδεία με τον Φ. Πλιάτσικα εγώ τότε έπαιζα σε ένα γκρουπ πλήκτρα «Στην Ελεύθερη Πτώση » Εμείς θα παίζαμε support . Η αφίσα τους έγραφε «συμμετέχουν οι Απροσάρμοστοι » πάμε στο live λοιπόν και εκεί παίρνει το μάτι μου τον Αλέκο πλησιάζω προς το μέρος του ( αυτός στη σκηνή με το μπάσο του ) και τον ρωτάω με τον ενθουσιασμό «που είναι οι υπόλοιποι; » μου απαντάει..« μόνο εγώ είμαι !!» Αυτή ήταν η πρώτη μου γνωριμία με τον έναν από τους Απροσάρμοστους !
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ξεκινώντας την ραδιοφωνική εκπομπή «Ράδιο Κατάληψη » χρειάστηκα κάποιες πληροφορίες για κάποια τραγούδια του Παύλου έτσι ρωτάω απλά κάποια πράγματα τον ντράμερ Κυριάκο Δαρίβα … και έτσι κάνω την πρώτη μου συνέντευξη ! Τον Δεκέμβριο στο επετειακό live που θα γινόταν στο ΚΥΤΤΑΡΟ για τη μνήμη του και τα 27 χρόνια χωρίς τον Παύλο, βρίσκω πάλι τον Κυριάκο και του ζητάω αν μπορούμε να κάνουμε μια ακόμη συνέντευξη ζωντανά αυτή τη φορά στο ραδιόφωνο… δέχτηκε και έτσι έγινε !

Τον Οδυσσέα Γαλανάκη τον συνάντησα για πρώτη φορά το Σάββατο …
Είχαμε μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση …αυτή τη φορά και με τους τρεις …
Παρακολουθώντας το live … ήταν σαν να περίμενες κάποια στιγμή να δεις …τον Βασίλη Πετρίδη στην κιθάρα , τον Λουκά Γκέκα στα πλήκτρα και τον Παύλο να χορεύει και να τραγουδάει ροκ εν ρολ !! Έλεγα και τώρα θα βγει ο Παύλος … και τώρα θα ροκάρει ο Βασίλης , και τώρα θα ακουστούν τα σόλο του Λουκά στα πλήκτρα !

Έφυγα από την Πάτρα γεμάτη όμορφες εικόνες και μελωδίες που θα τις κουβαλάω για πάντα μαζί μου …
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ στα παιδιά για τη συνέντευξη και ευχαριστούμε πολύ που ακόμα κρατάτε ζωντανή τη μνήμη του Παύλου … και μας χαρίζετε τέτοια δυνατά lives !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ