Οι Διάσημοι σάρωσαν ξανά και το γιόρτασαν με τον Αντετοκούνμπο

0
240

Το σερί των Διασήμων στις νίκες συνεχίζεται, αυτή τη φορά με έπαθλο άνεσης εκτός από κρεβάτια κι ένα πλυντήριο – Οι Μαχητές αρκέστηκαν σε λαχματζούν αφού νίκησαν στο «μικρότερο» αγώνισμα
Μετά από αυτή την ολιγοήμερη ανάπαυλα που μεσολάβησε, επιστρέφουμε, τηλεθεατάρες! Χορτάσαμε ήλιο και θάλασσα ευτυχώς αυτό το τριημεράκι, τι να μας πει ο Αγιος Δομίνικος…

Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ήλθε η στιγμή να δούμε στην οθόνη την Ροδάνθη να μιλάει για δικαίωση επειδή έμεινε στο ριάλιτι. Αυτό ήταν. Κάθε ίχνος αρμύρας εξατμίστηκε μετά κι από αυτό που χτύπησε τα’ αυτιά μας βραδιάτικα.

Αν και οι Διάσημοι εξέφρασαν τη σιγουριά ότι θα έμενε η Ροδάνθη και ότι θα έφευγε η Φελίσια, οι Μαχητές δεν ένιωθαν το ίδιο. Ηλίας και Μελίνα έχουν θορυβηθεί από την αντοχή «κατσαρίδας» που έχει επιδείξει η Ροδάνθη, η οποία ονειρεύεται ήδη τι θα φορέσει, πώς θα βαφτεί και ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει στην ένωση.
Ο Κωστάρας που δεν έχει τέτοιες αγωνίες, δηλώνει ανακουφισμένος που προσπέρασε τον σκόπελο της αποχώρησης αλλά απλά περιορίζεται να δηλώσει ότι «έπρεπε να φύγει γυναίκα» δίχως να την κατονομάσει. Αστο, Κωστάρα, το πιάσαμε, κι εμείς το ίδιο πιστεύαμε.

Η Μελίνα εκφράζει ξεκάθαρα την απογοήτευσή της για την αποχώρηση της Φελίσια και προς το τηλεοπτικό κοινό και στο τετ α τετ που έχει με τον Ηλία. Λογικό το επιχείρημά της, ότι η Ροδάνθη είχε συγκεντρώσει όλες τις ψήφους στο Συμβούλιο. Και ο Ηλίας, παρά το γεγονός ότι πρότεινε την Φελίσια, εκφράζει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.