Όμηρος Ευστρατιάδης: «Που να πάει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έκανε αυτά»

 

 

 

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του τοποθετήθηκε ο Όμηρος Ευστρατιάδης στο MEGA!

Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo ο Όμηρος Ευστρατιάδης κατόρθωσε να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Μέσα από την πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο σκηνοθέτης τοποθετήθηκε εκ νέου με σαφήνεια την Παρασκευή.

«Το θέμα αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό θέμα. ήμουν σε ένα κλαμπ και πήγαμε στα σκοτάδια για να γυρίσουμε την ταινία μου, άρχισαν να με ρωτάνε πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου, γιατί είναι σοβαρά πράγματα. Τον Πέτρο το γνώρισα τα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Ήταν ένας σεμνός νέος ηθοποιός και είχαμε καλή σχέση. που να πάει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος θα έκανε αυτά που ακούστηκαν έκανε… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αυτά τα θέματα όμως. Δεν είμαι δικαστής. Έκρινα και λέω, ότι αυτά συμβαίνουν πάντα. Αυτά είναι θέματα που κρίνει μόνο η ελληνική δικαιοσύνη. Δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα», είπε ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

«Αν ήταν η κόρη μου και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα της έλεγα πήγαινε τώρα να τον καταγγείλεις. Εγώ ξέρω πως όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα τα καταγγέλλεις αμέσως. Ο βιασμός είναι φριχτό πράγμα», τόνισε ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

«Αυτά συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος γιατί όλοι, άντρες και γυναίκες, προσπαθούν να γίνουν επώνυμοι. Είναι γενικό, δεν το είπα συγκεκριμένα.

Είμαστε σε έναν χώρο, απ’ τα ηχεία φωνάζανε, πιθανόν να είπα κάτι άτοπο. Με στρίμωξαν σε ένα κλαμπ δημοσιογράφοι και άρχιζαν να με ρωτάνε πράγματα.

Δεν δέχομαι τη μομφή ότι έθιξα κάποιον. Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον, οι μόνοι αρμόδιοι είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Αισθάνθηκα άσχημα με αυτά που άκουσα», είπε ο Όμηρος Ευστρατιάδης για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο.

πηγή:https://www.newsit.gr/