Παίρνουν πίσω το Seatrac από το Κατάκολο

0
328

Παίρνουν πίσω το Seatrac από το Κατάκολο

Καταγγελία του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας.

ο Γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας Γιώργος Παπανικολόπουλος, καταγγέλοντας πως το μηχάνημα δεν έχει πληρωθεί φέτος από την Περιφέρεια και ως εκ τούτου η κατασκευάστρια εταιρεία ΤΟΒΕΑ  θα το πάρει πίσω, με αποτέλεσμα τα άτομα με αναπηρία να μην έχουν καμία πρόσβαση στη θάλασσα.

«Πέρυσι υποτίθεται ότι αγοράστηκε τό Σιτρακ (Ο Μηχανισμός πρόσβασης των ανθρώπων με αναπηρία στην θάλασσα) για τις πλάκες του κατάκολου από την Περιφέρεια Φέτος ενημερωνόμαστε ότι τό Σιτρακ δεν έχει πληρωθεί από την Περιφέρεια και ότι η εταιρεία ΤΟΒΕΑ θα έρθει να το πάρει πίσω και έτσι οι άνθρωποι με αναπηρία θα μείνουν χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα.

Κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα για τα αυτονόητα.

Εμείς να γνωρίζετε σαν Σωματείο Παραπληγικών Π Ε Ηλειας δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι τέρμα η κοροϊδία Κανονικά θα έπρεπε να μπει και σε άλλη παραλία όχι ο ενας μηχανισμος Σιτρακ που υπάρχει στην Ηλεια και να μας τον παίρνουν πίσω.

Κύριε Γεωργιοπουλε καλό είναι να μεριμνήσετε να πληρωθεί ο μηχανισμός και να τοποθετηθεί στις πλάκες του κατακόλου αλλιώς θα είσαστε υπεύθυνος που δεν θα κάνουν μπάνιο οι άνθρωποι με αναπηρία φέτος στην Ηλεία»