Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου η κρίσιμη συνέντευξη Τύπου του Γιαννακόπουλου – Που θα προβληθεί LIVE

 

 

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να ανοίξει τα “χαρτιά” του για όλα τα θέματα που αφορούν τον Α.Ο. και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και το γήπεδο του Βοτανικού και πλέον “κλείδωσαν” και οι λεπτομέρειες γύρω από τη συνέντευξη Τύπου.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο Γιαννακόπουλος θα μιλήσει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 14:00, με τη συνέντευξη Τύπου να προβάλλεται και μέσα από το κανάλι του Α.Ο. Παναθηναϊκός στο youtube. Σημειώνεται ότι η προσμονή των φίλων του Τριφυλλιού είναι μεγάλη, καθώς ο “ισχυρός” άνδρας των “πρασίνων” φέρεται ακόμη και να σκέφτεται την… αποχώρησή του από το μπάσκετ, σε κάποια δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

“Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 3/6/2020 στις 14.00 στα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ (ώρα προσέλευσης: 13.30).
Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο youtube.

Λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορονοϊού, o αριθμός των εκπροσώπων του Τύπου θα είναι περιορισμένος και το κάθε Μέσο θα έχει τη δυνατότητα εκπροσώπησης από έναν μόνο δημοσιογράφο, ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μπορούν να εκπροσωπηθούν και από έναν εικονολήπτη.

Παρακαλούνται τα Μέσα που επιθυμούν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου του κ. Γιαννακόπουλου, να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα (1/6) στις 18.00 τα ονόματα των εκπροσώπων τους στο email[email protected]

ΠΗΓΗ:www.newsit.gr