Πάτρα: Αισιοδοξία για την 9χρονη Μαρία – Φωτεινή – Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να χειρουργηθεί στο Λονδίνο

0
32

 

 

 

Αισιοδοξία έχει γεμίσει η οικογένεια της 9χρονης Μαρίας – Φωτεινής από την Πάτρα, η οποία δίνει μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η μικρή μαθήτρια χρειάστηκε να μεταβεί στο Λονδίνο για να χειρουργηθεί, ωστόσο, η οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς ήταν περιορισμένη.

Το κράτος καλύπτει μόνο τα ιατρικά έξοδα, με την οικογένεια να μην μπορεί να καλύψει το κόστος της διαμονής στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης Πατρινών και όχι μόνο, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, έκανε δυνατή τη συγκέντρωση των χρημάτων.

Το χειρουργείο προγραμματίζεται για τις 13 Δεκεμβρίου, ενώ η 9χρονη θα πρέπει να βρίσκεται ημέρες πριν στο νοσοκομείο για σειρά εξετάσεων. Και πρέπει να παραμείνει στην αγγλική πρωτεύουσα για μετεγχειρητικό διάστημα, τουλάχιστον δύο μηνών.

Οι γονείς της Μαρίας – Φωτεινής ευχαριστούν τον κόσμο για τη συμπαράστασή του

Η οικογένειά μας εκφράζει τεράστια την ευγνωμοσύνη της για την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση συγγενών, φίλων, όλων των συνανθρώπων μας, που έσπευσαν να συνδράμουν σε εμάς, ακόμη και με το υστέρημά τους, στον αγώνα, που δίνει με γενναιότητα η κόρη μας Μαρία-Φωτεινή.

Το απαιτούμενο ποσό, για τα έξοδα της διαμονής μας στο εξωτερικό, έχει συμπληρωθεί και ο λογαριασμός τραπέζης έχει κλείσει. Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας, για την τεράστια αγκαλιά και την αγάπη, που δώσατε στο παιδί μας. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και ζητάμε τις προσευχές και τις ευχές σας, ώστε το χειρουργείο, στο οποίο θα υποβληθεί η Μαρία-Φωτεινή να είναι επιτυχές και να επιστρέψουμε στην Ελλάδα έχοντας κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αποκατάσταση της υγείας της. Ο δρόμος θα είναι ακόμα αρκετά μακρύς, μέχρι η Μαρία-Φωτεινή να μπορέσει να απολαύσει μια ζωή, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία της.

Ελπίζουμε να παραμείνετε κοντά μας κι όλοι μαζί να είμαστε κοντά στα παιδιά και στους συνανθρώπους, που έχουν ανάγκη. Άπειρες είναι οι ευχές μας προς εσάς όλους. Να έχετε υγεία και να ευτυχείτε με τις οικογένειές σας. Οι γονείς Κωνσταντίνος Αρβανίτης και Βαρβάρα Κωνστάντη ευγνώμονες.