«Πουλούσε» τον 9χρονο γιο της στο Dark Web για βιασμό

0
63

Συγκλονίζει η υπόθεση παιδόφιλων στη Γερμανία, με βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ακόμα και ηλικίας 3 ετών. «Ξεχωρίζει» η υπόθεση ενός 9χρονου αγοριού, το οποίο διέθετε η ίδια η μητέρα του για βιασμό έναντι χρημάτων, με τους βιαστές του να κινηματογραφούν τις πράξεις τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, o 39χρονος Christian L. και η σύντροφός του Berrin T., 47 χρονών, εμφανίζονται ως μάρτυρες κατηγορίας, στις δίκες οκτώ ανθρώπων που δικάζονται ξεχωριστά. Ωστόσο, θα έρθουν και οι ίδιοι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για τα δικά τους αδικήματα, καθώς «διαφήμιζαν» το παιδί στο Dark Web και το διέθεταν για βιασμούς. Η δική τους δίκη αναμένεται να αρχίσει τον Ιούνιο. Κατηγορούνται επίσης για τη σεξουαλική κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού, το οποίο «πούλησαν» σε παιδόφιλους για τη «διασκέδασή» τους. Ο Christian L. κατηγορείται και για τον βιασμό του θετού γιου του.

Στην πρώτη υπόθεση, κατηγορούμενος είναι ο 41χρονος Markus K., τον οποίο ο Christian L. είχε γνωρίσει στη φυλακή, όταν και οι δύο εξέτιαν ποινή φυλάκισης για βιασμούς παιδιών και σεξουαλικές επιθέσεις από την εποχή που ήταν ανήλικοι.

Κάποια χρόνια μετά, αφού ξανασυναντήθηκαν, ο Markus K. ζήτησε από τον πρώην συγκρατούμενό του να του προτείνει κάποιο παιδί για να βιάσει. Ο Christian L. του μίλησε τότε για τον θετό του γιο, με τον οποίο είχε «εμπειρία».

Το ραντεβού για τον βιασμό του αγοριού κανονίστηκε σε έναν χωματόδρομο, το 2016, με τον Christian L. να βιντεοσκοπεί την πράξη. Επειδή όμως το αγόρι έκλαιγε και ζητούσε έλεος, το βίντεο «δεν είχε αξία», σύμφωνα με την κατάθεση του Christian L. Αργότερα, ο Markus K. το επισκέφτηκε στο σπίτι του. Η μητέρα του αγοριού είχε τοποθετήσει στο κρεβάτι του γιου της σκοινιά, για να τον ακινητοποιήσει ο άνδρας την ώρα του βιασμού.

Ο Christian L. εξομολογήθηκε πως έγιναν περίπου εξήντα τέτοιες πράξεις σε διάστημα δύο ετών, ενώ «δεν τις μετρούσε όλες», όπως είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας πελάτης, ο επονομαζόμενος «Ισπανός», πλήρωσε μία φορά 10.000 ευρώ για να βιάσει το αγόρι. Όταν ο δικαστής τον ρώτησε γιατί καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας, εκείνος απάντησε: «Επειδή δεν έχω πετύχει τίποτα παρά σκ…. Και για να τραβήξω ανθρώπους από τον κόσμο εκείνο εδώ που βρίσκομαι εγώ τώρα: στο δικαστήριο».

Η υπόθεση αυτή έχει σοκάρει τη Γερμανία ενώ παράλληλα δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για το πώς το ζευγάρι κατάφερε να τη γλιτώσει τόσο καιρό με τη σεξουαλική κακοποίηση, παρότι τα ονόματά τους ήταν καταχωρημένα στα σχετικά αρχεία. Το αγόρι έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια και δέχεται εντατική ψυχιατρική βοήθεια.

πηγή:topontiki.gr