Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Φωκίδα- Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

0
133

Το αεροσκάφος κατέπεσε σχεδόν πάνω στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου – Ιτέας στο ύψος του Σκαλώματος, ευτυχώς δίχως να καταλήξει πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα ή σε σπίτια

Σε συναγερμό τέθηκαν τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής ύστερα από πτώση μονοκινητήριου 4θεσιου αεροσκάφους από αερολέσχη στην Φωκίδα.

Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε και συνετρίβη σχεδόν πάνω στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου-Ιτέας στο ύψος του Σκαλώματος, ευτυχώς δίχως να καταλήξει πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα ή σε σπίτια.

Τα σωστικά συνεργεία που κατέφτασαν στην περιοχή ανέσυραν έναν νεκρό άντρα που βρέθηκε έξω από τα συντρίμμια του μονοκινητήριου και απεγκλώβισαν έναν πολύ βαριά τραυματισμένο άντρα που είχε εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια, ο οποίος δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα, στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Οι συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι για το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει έρευνα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενώ κάποια έγγραφα του αεροσκάφους δείχνουν ότι ανήκε στην αερολέσχη του Άραξου.

Πηγη news24/7
φωτο tempo24