Πύργος: «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή» – 2ος Αγώνας Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης

0
422

Το είπαν και το έκαναν με την πραγματοποίηση του «1ου Αγώνα Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης» οι ποδοσφαιριστές δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα αγάπης και φιλανθρωπίας, αλλά κατάφεραν να μαζέψουν 6.450 ευρώ για να δοθούν σε δύο περιπτώσεις άξιες προσοχής και βοήθειας.

Έτσι και φέτος στις 28 /5/2018 θα βρέθουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Πύργου με το σλόγκαν «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή» σε μια ακόμα προσπάθεια να βοηθήσουν τον μικρό Μάριο στον δικό του αγώνα που δίνει για ζωή .

Ο σκοπός είναι ιερός, ιδίως όταν πρόκειται για την άμεση ιατρική παρακολούθηση ενός παιδιού .

Οι ιδρυτές του συλλόγου «Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας», συνδέουν τον αθλητισμό με την κοινωνία και στέλνουν το πιο ηχηρό τους μήνυμα: «Στόχος μας, είναι να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση και να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη».

Αρωγός αυτής της προσπάθειας ο παλαίμαχος ποδοσφαιρηστής Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος  χάρις των επαφών του εξασφάλισε την συμμετοχή αρκετών γνωστών διεθνών ποδοσφαιριστών όπως ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Στέλιος  Γιαννακόπουλος.

Τον  «2ο Αγώνα Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης»  και τον μικρό Μάριο στηρίζει η γνωστή εταιρία Folli Folli όπως και η εταιρία Nike που πρόσφερε τις εμφανίσεις του αγώνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα ειναι διαθέσιμα απο την Τρίτη 8 Μαίου και θα έχουν κόστος 1 euro έτσι ώστε ο καθένας  να μπορέσει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια απο την δική του θέση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 την Δευτέρα  28 /05/2018  στο δημοτικό στάδιο Πύργου  “Χαράλαμπος Βιλαέτης”

Photos & videos από τη σημερινή συνέντευξη τύπου: