Πύργος: Μαϊμού τεχνικός της ΔΕΗ άρπαξε €9.800 από ηλικιωμένη!

 

 

 

Απατεώνας που έκανε το τεχνικό της ΔΕΗ άρπαξε περιουσία από ηλικιωμένη – Ο γνωστός- άγνωστος «μαϊμού»τεχνικός της ΔΕΗ έχει εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένους στον Πύργο – Ο απατεώνας έπεισε μια 95χρονη ότι υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά στο σπίτι της από βραχυκύκλωμα, εξ αιτίας βλάβης στο δίκτυο παροχής ρεύματος – Η ηλικιωμένη έβαλε €9.800 σε ένα σεντόνι, ο κλέφτης τα άρπαξε και εξαφανίστηκε

Γερή μπάζα έκανε ο γνωστός- άγνωστος «μαϊμού»τεχνικός της Δ.Ε.Η. Που έχει εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένους στον Πύργο, όταν έπεισε μια 95χρονη που διαμένει στο κέντρο της πόλης ότι υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά στο σπίτι της από βραχυκύκλωμα, εξ αιτίας βλάβης στο δίκτυο παροχής ρεύματος.

Η άτυχη ηλικιωμένη πείστηκε να βάλει ό,τι είχε και δεν είχε σε ένα σεντόνι και να τα βγάλει από το σπίτι για να μην καούν. Έτσι, ο αδίστακτος απατεώνας άρπαξε το σεντόνι στο οποίο είχε βάλει «ζεστά» μετρητά ύψους 9.800 ευρώ και έγινε… λαγός! Η 95χρονη διηγήθηκε το πάθημά της σε συγγενείς της, οι οποίοι το κατήγγειλαν στην Ασφάλεια που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.