“Θα θυμόμαστε πάντα το γέλιο σου και τη ζωντάνια σου” – Το συγκινητικό αντίο των δασκάλων του Νεκτάριου Μπανιά – Σήμερα η κηδεία του 13χρονου στη Ναύπακτο

 

 

 

Το συγκινητικό σημείωμα του συλλόγου Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου “Γιάννης Βλαχογιάννης”, όπου φοιτούσε ο άτυχος 13χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβαση. 

Αντίο Νεκτάριε

Σήμερα στη 13.00 στον Ι.Ν.Αγ.Δημητρίου θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Νεκτάριο.

Η καρδούλα του δεν άντεξε και έτσι ξαφνικά έφυγε για να πάει στη γειτονιά των αγγέλων. Η σκέψη  αυτή ας είναι βάλσαμο στην θλίψη μας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους γονείς του και στα αδέλφια του. Είμαστε  κοντά σας.

Νεκτάριε καλό σου ταξίδι. Θα θυμόμαστε πάντα το γέλιο σου και τη ζωντάνια σου

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Ναυπακτίας ο χαμός του 13χρονου Νεκτάριου Μπανιά.

Ο νεαρός «έφυγε» μετά από επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε «βυθίζοντας» στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, την κοινωνία της Ναυπακτίας αλλά και το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το 13χρονο «αγγελούδι» ήταν αδερφός του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Αντιρρίου, Βασίλη Μπανιά. Η ομάδα του Αντιρρίου σήμερα στις 16:00 αντιμετώπιζε τον Όμηρο Νεοχωρίου, ο προπονητής του οποίου, Χρήστος Ζαπάντης ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα τα παρακάτω:

«Στη προθέρμανση του αγώνα με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του 13 χρόνου αδερφού του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Μπανιά Βασίλη. Η διάθεση και η χαρά του παιχνιδιού έγινε άμεσα θλίψη παντού σε όλους στο γήπεδο.

Αποφασίσαμε σαν έναν μικρό φόρο τιμής στο 13 χρόνο πλέον αγγελούδι να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ατρόμητου, στον Βασίλη Μπανιά για τον χαμό του αδερφού του καθώς και στην οικογένεια του.

Πλέον η θλίψη γίνεται χαρά, γιατί από σήμερα το μικρό αγγελούδι είναι στην αγκαλιά του Κυρίου και κάτοικος της Βασιλείας των ουρανών».

Πηγή:tempo24.news