σχετικά με εμας

0
318

Τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά portals αποτελούν σήμερα το κυρίαρχο μέσο για την ενημέρωση του κοινού. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλή επειδή προσφέρουν άμεση πρόσβαση στις τρέχουσες ειδήσεις και παρέχουν πλήρη ενημέρωση, όλο το εικοσιτετράωρο. Με την απεριόριστη θεματολογική τους προσέγγιση, τα portals σήμερα αντιμετωπίζουν την τεράστια πρόκληση της ενσωμάτωσης ενός μεγάλου όγκου πληροφοριών, ποικίλων θεμάτων, από διάφορα μέρη του κόσμου, που απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές ομάδες αναγνωστών.

Η e4global δημιουργήσε το www.ilianet.gr ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει άριστα στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς προσφέροντάς, εξειδικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες ενημερωτικών portals, ειδησεογραφικών sites και ηλεκτρονικών περιοδικών. Η τοπικότητα της Ηλείακης είδησης, μπόρει εύκολα, να διευρυνθεί και να «φτάσει» σε κάθε ενδιαφέρομενο, απ άκρη σ’ άκρη στο πλανήτη. Και αντιστρόφως, αν γίνει η Ηλεία, το επίκεντρο του ενδιαφέροντως, με όλα τα συνακόλουθα ωφέλει.

Δημιουργούμε πύλες ενημέρωσης, φιλικές προς το χρήστη, εύκολες στην πλοήγηση, με γρήγορη φόρτωση δεδομένων. Επένδυση στη αμφίδρομη επικοινωνία και στις σύγχρονες μορφές ιντερνετικού μαρκετίνγκ.

email [email protected] – tel ( +30) 69 75 833 093

www.ilianet.gr – Απο την Ηλεία για την Ηλεία και όλο τον κόσμο
[ e4global – πάροδος Ρήγα Φεραίου & 28ης Οκτωβρίου – Πύργος Ηλείας -27 131 ]