Σκότωσε κότα την ώρα του αγώνα και αποβλήθηκε

 

 

 

 

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, Ιβάν Γκάζντεκ, κλώτσησε και σκότωσε μία κότα που είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του δείξει κόκκινη κάρτα.

ΗNK Jelengrad αντιμετώπισε την Jasenovac, στο τοπικό πρωτάθλημα της επαρχίας Sisak-Moslavina, στην Κροατία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα εισέβαλαν στο γήπεδο κότες, με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Jelengrad, Ιβάν Γκάζντεκ, να ξεφύγει.

Τις κυνήγησε, μέχρι που κλώτσησε και σκότωσε μία εξ΄αυτών. Ο διαιτητής τον πλησίασε και του έδειξε κόκκινη κάρτα, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν αντιαθλητική. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στην ιστοσελίδα 24 Sata και εξήγησε:

“Συνέχεια μπαίνουν κότες στο γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι γεμάτος από κόπρανα και αυτό είναι ανθυγιεινό”. Ακολούθως, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την αγρότισσα της διπλανής φάρμας, στην οποίο ανήκουν οι κότες:

“Πιστέψτε με, δεν ήθελα να σκοτώσω την κότα. Ζήτησα συγγνώμη και αποφάσισα να της δώσω μια νέα. Εγώ έχω ένα σκύλο, δύο γάτες και επίσης έναν παπαγάλο”. Για την ιστορία, η ομάδα του Γκάζντεκ επικράτησε 8-1 σε έναν επιθετικό μονόλογο.

πηγή:https://www.sport24.gr/