ΣΟΚ για Ευαγγελάτο – Στεφανίδου και όργιο φημών – Δύσκολα θα αποφύγουν την… τραγωδία

 

 

Ποιος είπε πως οι διάσημοι έχουν συμβόλαιο με την ευτυχία; Αυτό ισχύει και για τους Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου!

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο το ζευγάρι δεν διανύει την καλύτερη περίοδο οικονομικά και σ’ αυτό ήρθε να προστεθεί και το βαρύ πρόστιμο του ΕΣΡ που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ και καλείται να πληρώσει η Τατιάνα Στεφανίδου!

Από την ώρα που έσκασε η είδηση αυτή το ζευγάρι έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια του! Αρχικά προσπάθησε να… ρίξει το βάρος στους ιδιοκτήτες του τότε Alter, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα γλιτώσουν την… τραγωδία!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκέφτονται πολύ σοβαρά να βγάλουν στο σφυρί την βίλα τους στην Χαλκίδα! Το ζευγάρι αξιώνει ένα πολύ σημαντικό ποσό από το εξοχικό τους, το οποίο απολαμβάνουν μόλις δύο μήνες τον χρόνο, ωστόσο αποτελεί το… ησυχαστήριό τους και σίγουρα θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το φιάσκο!

Πάντως αξίζει να τονιστεί πως ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είχαν σκεφτεί και πριν από μια τετραετία να πουλήσουν την βίλα τους στην Δροσιά της Χαλκίδας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη! Όμως φαίνεται δύσκολο να το αποφύγουν αυτή την φόρα! Η μόνη τους ελπίδα να καταφέρουν να φορτώσουν το πρόστιμο στο Alter!

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr