Στα Κρέστενα ο Απόστολος Κατσιφάρας για το 13ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης

0
219

Στο 13ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της «Γιορτής της Σταφίδας»  στα Κρέστενα Ηλείας παρευρέθηκε σήμερα Παρασκευή  27 Απριλίου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος  Κατσιφάρας, όπου θαύμασε τη μαθητική δημιουργία.

Περισσότεροι από 1500 μαθητές συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των συμμαθητών τους από 54 σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας. Όλοι μαζί έδωσαν το παρών συμμετέχοντας στη γιορτή πολιτισμού που συνδιοργανώνουν Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.

«Είναι μια ξεχωριστή γιορτή πολιτισμού αφενός γιατί έχει το χρώμα της παράδοσης μας, αφετέρου γιατί αναδεικνύει τη μαθητική δημιουργική έκφραση. Με μουσικές και χορευτικές δράσεις, εικαστικές δημιουργίες μας έδειξαν πως γίνεται η σύζευξη κοινωνίας και σχολείων, αλλά κυρίως ήταν ένα εντυπωσιακό δείγμα πως λειτουργεί η συνεργατικότητα, η ομαδικότητα, και η ευρηματικότητα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και συνεχάρη τους διοργανωτές.

 πηγή:patrastimes.gr