Στη Ζάκυνθο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift – Εντυπωσιακό θέαμα στην πίστα της Λιθακιάς (φώτο)

 

 

 

 

Για άλλη μια φορά η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου σε συνεργασία με την ΟΜΑΕ διοργάνωσαν με επιτυχία τον 4ο Γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Πρόκειται για έναν αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού υψηλού επιπέδου, o oποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πίστα της Λιθακιάς. Συνολικά είχαμε 49 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα οι αθλητές και τα τιμ αν δεν είχαν εμβολιαστεί ή νοσήσει έπρεπε να έχουν υποβληθεί σε rapid ή PCR test, ενώ οι θεατές από τη μεριά τους έπρεπε να είμαι εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει.

Ο πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ζακύνθου Νίκος Κεφαλληνός αναφερόμενος στη διοργάνωση είπε: «Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα περί του κορωνοϊού αλλά και για την ασφάλεια των οδηγών, των τιμ και των θεατών. Ήρθαν από όλη την Ελλάδα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Σάμο, από παντού. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Σκοπός είναι να ανεβάσουμε το άθλημα. Κάθε συμμετοχή αποτελείται από 10 άτομα τιμ. Μιλάμε για αρκετό κόσμο που ήρθε στη Ζάκυνθο και κάθισε μια εβδομάδα συνδυάζοντας διακοπές και αγώνες μαζί και θα είμαστε πάντα εδώ για να το κάνουμε αυτό».

 

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χιωτίδης που είναι πρόεδρος της Startline και βοήθησε με τη διοργάνωση του αγώνα τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ΑΛΕΖ και μπράβο στα παιδιά που πήραν τον αγώνα αυτό και κάνανε τα πάντα για να είναι όλα προγραμματισμένα, όμορφα και σε τάξη. Εφαρμόσαμε καινούργιο σύστημα που δεν μπαίνουν μέσα φορτηγά και άλλα αυτοκίνητα και είναι μόνο τα αγωνιστικά και τα λάστιχα τους. 49 συμμετοχές είναι. Είναι ένα νούμερο καταπληκτικό για το νησί. Για πρωτάθλημα είναι πολύ καλό το νούμερο».

Η ΑΛΕΖ για άλλη μια φορά έδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει αγώνες σε υψηλό επίπεδο και τα κατάφερε και φέτος, με τους οδηγούς από την πλευρά τους να δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

πηγή:https://www.imerazante.gr/