ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ

0
27

 

 

Παραμένοντας πιστοί στην πεποίθηση ότι τα Ολυμπιακά Ιδεώδη αποτελούν φάρο για την πρόοδο και εξέλιξη της ανθρωπότητας, αυτήν την χρονική συγκυρία, που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και μοιάζει πως οι καταστάσεις, οι πράξεις, οι εξελίξεις έχουν πλέον μόνο αρνητικό πρόσημο, η εταιρεία μας, θέλοντας να φέρει στην επιφάνεια τις φωτεινές πράξεις που συντελούνται στην καθημερινότητά μας, προχωρά σε μια δράση ευγνωμοσύνης και ανταποδοτικότητας.

Η δράση «Σεβασμός και Τιμή στην Κοινωνική Προσφορά “Ανώνυμων” Ελλήνων» αφορά στον εντοπισμό και στην βράβευση ανθρώπων καθημερινών, της διπλανής πόρτας, στον γείτονα του κάθε ένα από εμάς, που διάγει την ζωή του με γνώμονα τα Ολυμπιακά Ιδεώδη. Ανθρώπους αφοσιωμένους σε οτιδήποτε υψηλά ηθικό και πνευματικό, σε αυτούς που προσφέρουν από το υστέρημά τους (χρόνο, είδη, χρήματα) ώστε να δουν τον συνάνθρωπό τους να μην υποφέρει. Ανθρώπους που δίνουν ίσες ευκαιρίες σε άλλους με κριτήριο την αξία τους, ανεξαρτήτως φυλής ή φύλλου με μόνο στόχο να τους δουν να ορθοποδούν και να προοδεύουν. Ανθρώπους που βοηθούν και υποστηρίζουν έμπρακτα αδύναμους, αρρώστους, παιδιά, ανάπηρους, γέροντες και γερόντισσες. Ανθρώπους που ενώ δρουν αθόρυβα, οι πράξεις τους φωνάζουν σεβασμό, ευγένεια ψυχής, ισότητα, δικαιοσύνη, ανθρωπισμό. Ανθρώπους που δρουν ως μονάδες, όμως αποτελούν παράδειγμα για το κοινωνικό σύνολο. Ανθρώπους που παρόλο που δρουν μεμονωμένα, χωρίς την στήριξη κάποιας ομάδας, αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία που ζουν.

Οι άνθρωποι που αναζητούμε μπορούν να προέρχονται από όλη την Ελλάδα, ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι ότι πολλοί από αυτούς/ αυτές προέρχονται από τον Νομό μας, από τον τόπο που γεννήθηκε το Φως της Ολυμπίας και στόχος μας είναι να βραβευτούν εκεί ακριβώς: στην Αρχαία Ολυμπία.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ζητούμε την συμμετοχή όλων, ώστε να εντοπιστούν αυτοί οι απλοί άνθρωποι και να τους αναγνωριστεί η κοινωνική τους προσφορά.

Παρακαλούμε θερμά, το επισυναπτόμενο, να δημοσιευθεί στην ενότητα που κρίνετε ότι θα έχει την μέγιστη δυνατή επικοινωνία, ώστε οι αυτόπτες μάρτυρες αυτών των καλών πράξεων ή/και οι ευεργετημένοι, να δουν τα στοιχεία επικοινωνίας μας και να μας γνωστοποιήσουν ποιοι είναι αυτοί οι «ανώνυμοι» ευεργέτες, που χωρίς την παρουσία τους, η εξέλιξή της ζωής τους θα είχε αρνητικό πρόσημο.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο που διαθέσατε και ευελπιστούμε το εγχείρημά μας, να τύχει ανάλογης ανταπόκρισης και αποδοχής.

 

Με εκτίμηση

Η υπογράφουσα

Χαρά Γεωργακοπούλου

Υπεύθυνη Συντονισμού ΜΜΕ & Site

Τηλ. Επικοινωνίας: 6976596324 (18:00-22:00)