Συγκλονίζει η Ελληνίδα πρώην εστεμμένη: Κινδυνεύω να μείνω παράλυτη, αν δεν κάνω το χειρουργείο”

 

 

 

 

 

Η Εύη Χειλά έχει βρεθεί αντιμέτωπη τον τελευταίο καιρό με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα την Δευτέρα ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια με την υγεία της

Το TLIFE, επικοινώνησε με την Εύη Χειλά, η οποία εξομολογήθηκε πως κινδυνεύει να μείνει παράλυτη στο αριστερό πόδι από το πρόβλημα που, όπως είπε, προέκυψε από τη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα της.

“Έχω ένα σοβαρό θέμα στη σπονδυλική στήλη και στον αυχένα, βγήκαν κάποιες κήλες, πολύ, σοβαρές σπάσανε και αυτές πίεσαν το νεύρο του ποδιού μου, με συνέπεια να καταστρέψουν πολύ μεγάλο μέρος του. Κοντεύω να μείνω παράλυτη στο πόδι, το αριστερό και μπαίνω την Δευτέρα σε επείγον χειρουργείο, στο νευροχειρουργικό.


Από τη μέση υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, επηρεάστηκε τρομακτικά το νεύρο στο πόδι. Φαίνεται να έχω πλέον αστάθεια, γιατί έχει καταστραφεί μέρος του νεύρου και πάμε να διορθώσουμε αυτό, για να μη μείνω παράλυτη”, δήλωσε στο TLife.

Η Εύη Χειλά πρόκειται να μπει στο χειρουργείο, την Δευτέρα και όπως λέει, έχει εμπιστοσύνη στον γιατρό της, Σπυρίδωνα Λαφαζάνο, ο οποίος είναι  νευροχειρουργός στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Η ίδια είναι αισιόδοξη όπως λέει και λόγω της ιδιότητάς της ως σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και ψυχικής υγείας δηλώνει στο TLife: “έχω καταφέρει να το αντιμετωπίζω όλο αυτό, με ψυχραιμία”.

πηγή:https://www.tlife.gr/