Τι αποκάλυψε η Φόντα για το τσιρότο στο κάτω χείλος της

0
268
Τα χείλη της ήταν όνειρο. Κάποτε. Τα χρόνια πέρασαν, θέλησαν να τιμωρήσουν. Την περασμένη Δευτέρα, η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι έκανε αφαίρεση καρκινικού ογκίδιου από το κάτω χείλι της.

Η 80χρονη ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει τον 4ο κύκλο της σειράς «Γκρέις και Φράνκι» στη Netfix. Εμφανίστηκε σε event της σειράς ζωντανών συνεντεύξεων BUILD Series NYC, με τσιρότο στο κάτω χείλι της.

«Θέλω να δώσω εξηγήσεις για το τσιρότο. Μόλις πριν λίγο καρό, μου αφαίρεσαν καρκίνωμα απ’ το χείλι μου. Πίστευα ότι θα είχε κλείσει (η πληγή) πριν έρθω σε σας, αλλά εντάξει. Ήθελα μόνο να δώσω εξηγήσεις. Δεν συνηθίζω να κυκλοφορώ έτσι» είπε η Φόντα.

Την ίδια μέρα, βρέθηκε στο ραδιοφωνικό show του Χάουαρντ Στερν, και μίλησε πάλι για τη διάγνωση: «Ακούστε, ο κόσμος καταρρέει, τι είναι ένα χείλι; Έκαναν βιοψία. Θα είμαι μια χαρά, ευχαριστώ».

Η Τζέιν είχε και στο παρελθόν περιπέτειες με την επάρατο. Το 2010, σε τσεκάπ ρουτίνας διαπιστώθηκε ογκίδιο στο στήθος της. Το οποίο και αφαιρέθηκε. Τότε, εκπρόσωπός της είχε πει στο People ότι «είναι 100% απαλλαγμένη από καρκίνο. Είναι απολύτως καλά και, για αυτήν, τα πάντα είναι όπως συνήθως.»